Etusivu / Blogi / Reseptit / Maailman paras banaanikakku Bo Living Reseptit 13.12.2017 Maailman paras banaanikakku Gluteeniton banaanikakku on helppo ja nopea tehdä. Se sopii sekä juhlapöydän jälkiruokien joukkoon, kuin arkisen kahvihetken herkuksi, ja se maistuu varmasti kaikille! Tavallisen version saat helposti korvaamalla gluteenittomat jauhot tavallisilla. 1 / 1 Gluteeniton banaanikakku -resepti Resepti ja valmistus- sekä tarjoiluvälineet: HEIROL Ainekset: 3 kypsää banaania100g voisulaa1 kananmuna1/2 dl sokeria1dl fariinisokeria3dl kaurajauhoja2dl kaurahiutaleita1tl kanelia1tl kardemummaa2tl vaniljasokeria1tl ruokasoodaa1tl suola Ohje: Muussaa banaanit käsin tai haarukalla. Sekoita joukkoon hieman viilentynyt voisula, sokerit sekä kananmuna. Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä soseen kanssa.Kaada taikina hyvin voideltuun sekä korppujauhotettuun, noin 1L vetoiseen alumiinivuokaan. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla, kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista. Tarjoile jäähtyneenä banaanin, vadelmien tai pähkinöiden kera. Kakku säilyy hyvänä useita päiviä, varsinkin jääkaapissa. Jos kaapistasi ei löydy gluteenittomia jauhoja, voi ne korvata tavallisilla. Psst! Alumiinivuoka on hyvä pestä käsin lämpimällä vedellä ilman saippuaa. Haluaisitko lisää ideoita ja inspiraatiota? Tilaamalla Bo:n uutiskirjeen saat joka kuukausi kattavan paketin sisustuksesta, trendeistä, asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirje