Etusivu / Blogi / Sisustus / 70-luvun linjakkuutta
Bo Living
Sisustus

70-luvun linjakkuutta

Me Bo:laiset seuraamme aktiivisesti tämän hetken suurimpia sisustustrendejä. Samalla meistä on aivan ihanaa ja inspiroivaa päästä vierailemaan kodeissa, jotka huokuvat rakennushetkensä ominta eleganssia. Hetki sitten pääsimme tutustumaan tähän vuonna 1972 rakennettuun rivitalokotiin Haukilahdessa ja rakastuimme täydellisesti sen edustamaan linjakkaaseen 70-luvun arkkitehtuuriin.

Kodin avaraan olohuoneeseen astuessa huomio kiinnittyy välittömästi suuriin ikkunoihin, joita reunustavat graafiset mustat karmit. Puupaneloitu katto on sekin mitä tyypillisintä 70-lukua. Tilan kokonaisilme pysyy silti raikkaana ja ajankohtaisena kun huone on kalustettu vaaleilla ja linjakkailla huonekaluilla. Freesiä ilmettä voi lisätä runsaalla määrällä ihania viherkasveja.

Puukarmiset lasiovet johdattavat kulkijan huoneesta toiseen. Alakerran takkahuoneessa jatkuu sama tunnelma kuin yläkerrassa. Rouheat tiiliseinät ovat ehdottomasti seitkytlukulaisuuden tunnusmerkki ja avotakassa tämä pintamateriaali näyttää erityisen upealta. Huomaatteko muuten hauskan yksityiskohdan kodin valaisimissa? Kyllä, useimmissa kattovalaisimissa on kaunis metallinhohtoinen sisäpinta. Muutenkin sisustuksessa on onnistuttu tyylillä korostamaan 70-luvun arkkitehtuuria, joka useasti jakaa mielipiteet. Tämä koti muuttaa monen mieltä positiivisesti!

Fanitatteko tekin 1970-luvun arkkitehtuuria? Tutustu myytäviin kohteisiimme ja katso, onko oma 70-luvun asuntounelmasi myynnissä.