Etusivu / Blogi / Sisustus / Bo loves Innolux
Bo Living
Sisustus

Bo loves Innolux

Kesäaikaan kotona ei tarvitse sytyttää lamppuja kuin vasta iltamyöhällä, jos silloinkaan. Tarpeettomia valaisimet eivät kuitenkaan ole kesälläkään, sillä tähän vuodenaikaan katseemme kiinnittyy helpommin valaisimen muotokieleen ohi sen valaisutehoon. Parhaimmillaan hyvä valaisin on paitsi valontuoja myös kaunis katseenkiinnittäjä ja sisustuselementti.

Olemme iloksemme jo pitkään saaneet tehdä yhteistyötä suomalaisen valaisinvalmistaja Innoluxin kanssa. Innolux on asiantuntija  niin valon ominaisuuksissa kuin valaisinmuotoilussa. Heidän valikoimaansa kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux onkin sekä Avainlippu-  että Design from Finland –merkkien haltija.

Tänään tahdomme esitellä teille meidän neljä suosikkivalaisintamme Innoluxin laajasta valikoimasta:

Muotoilultaan yksinkertainen Lambada valaisee pehmeästi ja sopii niin klassisiin kuin moderneihin ympäristöihin. Jos tahdot näyttävyyttä, saat sitä ripustamalla näitä riippuvalaisimia sarjana vaikkapa ruokapöydän päälle. Samuli Naamangan suunnitteleman Lambada-valaisimen kuvut valmistetaan Suomessa käsin valamalla. Ja mikä ihaninta; tämä valaisin on saatavana neljässä herkullisessa värissä!

Graafisen kaunis Cafe jättää tuskin ketään kylmäksi. Valaisinta onkin nähty paitsi yksityiskodeissa myös monissa julkisissa tiloissa. Cafe-riippuvalaisin on saatavilla kokomustana, kokovalkoisena sekä musta varsi/kuparin värinen kupu -yhdistelmänä kahdessa eri koossa ja sen on suunnitellut Pauli Partanen.

Pasilan muotokielessä yhdistyvät upeasti terävät ja pyöreät muodot. Valaisimen juju piilee yksinkertaisissa asioissa, kuten johdon korostamisesta ja epäsuorassa valonlähteessä. Muotoilusta vastaa sarjan nimen mukaisesti Juho Pasila. Pasilan varjostinosa siirtyy luontevasti neljään eri käyttötarkoitukseen riippuvalaisimesta seinävalaisimeen ja lattiavalaisimesta pöytävalaisimeen.

Katriina Nuutisen suunnittelema Candeo-riippuvalaisin soveltuu moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen. Valaisimen yläosassa olevalla keinukytkimellä Candeo muuttuu kirkasvalosta lämmintä valoa antavaksi tunnelmalliseksi designvalaisimeksi. Samoin valaisimen korkeutta voi helposti vaihdella ripustusjohdon säätimen avulla. Tiesitkö muuten, että Candeo on markkinoiden ensimmäinen ripustettava kirkasvalolaite, ja että se on saanut Fennia Prize 14 -kunniamaininnan vuonna 2014 sekä Sisustuslehti Divaanin vuoden 2013 paras valaisin -palkinnon?

Mikä näistä neljästä upeasta valaisimesta on sinun suosikkisi? Innoluxin valaisimien jälleenmyyjät voit tarkistaa täältä.