Etusivu / Blogi / Sisustus / Espoon toimiston uudet värit
Bo Living
Sisustus

Espoon toimiston uudet värit

Upouuden Espoon toimistomme loft-henkistä ilmettä pehmentävät lämpimän mausteiset ja maanläheiset sävyt. Tyylikkäässä sisustuksessa korostuvat kestävät ja kotimaiset valinnat, ja mukana on myös ripaus tunnelmaan sopivaa leikkisyyttä.

Espoon tiimin kasvettua tuli muutto uusiin tiloihin välttämättömäksi. Uusi toimistotila löytyi 2021 vuoden alussa valmistuneesta EKEn The Loft Housesta, vain 100 metrin päästä aiemmasta toimistosta. Länsiväylän varrella Espoon Olarissa sijaitseva toimisto toimii tukikohtana 22:lle bolaiselle.

Toimiston suunnittelusta vastasivat sisustusarkkitehdit Katja Harri ja Jenni Leikas. Vaikka rakenteilla olevaan toimitilaan oli määritelty valmiit pintamateriaalit sekä kiintokalusteet, päästiin tilaratkaisuihin vaikuttamaan lasi- ja väliseinien sijoittelulla.

TERRAKOTAN LÄMPÖÄ: Kuusilinnan Kolo-sohvan vanun valmistuksessa on käytetty PET-kierrätyspulloja. Woodnotesin San Fransisco -paperinarumatto ryhdittää tilaa raidoillaan. Minimalistiset Airisto-sohvapöytä ja Halikko-nojatuoli, Made by Choice. Tapio Wirkkalan Polygon-valaisimet ja Kupoli-pöytävalaisin, Innolux. Suloinen Sysi-pullo, Kerafiikka. Aalto-akustiikkapaneelit, KO-HO Design Studio. Pienen neuvottelutilaan leikkisyyttä tuovat Nikarin July-jakkara sekä Kuusilinna Living -myymälästä löytynyt Ferm Living Shell-ruukku. Seinä maalattu Teknoksen sävyllä T1576 Giggle. 

Kotoisuutta, rouheutta ja maanläheisyyttä

Espoon toimistossa työskentelevä Katja lähti suunnittelussa liikkeelle kollegoidensa toiveista. ”Toimistoon haluttiin tilaa sekä yhdessäoloon että rauhalliseen työskentelyyn. Kotoisan tunnelman lisäksi toiveena oli myös mahdollisuus rentoutumiseen, vaikka sohvalla pötkötellen”, hän kertoo.

Rouheiden betoniseinien pariksi valittiin Teknoksen värikartasta hauskan nimiset sävyt Giggle ja Mörkö. Sekä Katja että Jenni olivat toisistaan tietämättään pohtineet jo suunnittelun alkumetreillä terrakottasävyä tuomaan tilaan lämpöä. Kotoisuutta luotiin viidakkomaisilla huonekasveilla ja klassisen linjakkailla designvalaisimilla.

Tunnelman ja toiveiden toteutuksessa on onnistuttu erinomaisesti. Tyylikkäästi värikäs ja sopivasti leikkisä toimisto ilmentää loistavasti hyväntuulisia käyttäjiään. ”Viihdymme uuden toimistomme rennossa tunnelmassa. Arvostan toimiston tilojen joustavuutta ja sitä, että täällä on kotoisaa”, kertoo Bo LKV Espoon myyntijohtaja Veli Myllylä.

VIIDAKON VÄREISSÄ: TF51 jakkaratuolit monikulmaisen Crush-pöydän ääressä, .Tebian. Pöydällä Kerafiikan Koipi-kulho ja Iittalan X Issey Miyake -maljakko. Verso Designin Tikas-seinätelineessä Lapuan Kankureiden Terra-käsipyyhe. Reetta Ekin Kuikka-taidejuliste Finnish Design Shopista. Vesta-pimennysverho, Eurokangas. Rouhea Sysi-kuppi ja Kehrä-kynttilänjalka Kerafiikalta. Neuvottelutilan tammipöytä on puuseppä Kai Vasaran käsityötä. Pöydällä Iittalan keraaminen Kuru-kulho sekä Frutta-sarjan lohenpunaiset kaadin ja juomalasit.

Kestävää ja kotimaista laatua

Jenni suunnitteli sisääntulon yhteyteen viihtyisän lounge-tilan, johon valituista tuotteista ilmenee kotimaisuus, ekologisuus ja kulutusta kestävät luonnonmateriaalit. Loungen viereen sijoitettiin akustoiva, kierrätetyistä materiaaleista valmistettu Aalto-väliseinä, joka tekee avotoimistossa työskentelystä miellyttävää ja rauhoittaa loungen muusta hälinästä.

Pieneen vaaleaan keittiöön saatiin graafista tunnelmaa monikulmaisella metallipöydällä tuoleineen sekä niihin sopivalla seinähyllyllä. Taidejuliste toistaa hempeillä sävyillään hauskasti toimiston sävymaailmaa. Suuren neuvottelutilan kruunaa puusepän tekemä upea, uniikki tammipöytä, jonka ympärillä on mukava jatkaa toimiston iltapäiväkahviperinnettä.

Espoon toimistoltamme kumpuaa upea yhdistelmä kovaa ammattitaitoa ja elämänmyönteistä otetta. Huippuvälittäjämme toteuttavat vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia koko Uudenmaan alueella. Kun olet myymässä asuntoasi, ota meihin yhteyttä. 

TUTUSTU ESPOON TIIMIIN

Yhteistyössä:

.Tebian, Eurokangas, Finnish Desing Shop, Iittala, Innolux, Kerafiikka, KO-HO Design Studio, Kuusilinna, Made by Choice, Nikari, Teknos, Woodnotes.