Etusivu / Blogi / Sisustus / Ihanat säilytysratkaisut
Bo Living
Sisustus

Ihanat säilytysratkaisut

Kotona on ihanaa olla kun tavarat ovat paikallaan ja järjestyksessä. Pohtimalla luovasti erilaisia säilytysratkaisuja kaikki esineet paitsi löytyvät helposti ne myös tuottavat aivan eri tavalla iloa. Olitpa siis oman elämäsi konmarittaja tai et, tässä muutama ihana säilytysidea ja järjestelyvinkki moneen tarpeeseen.

Ihanassa Albertinkadun ullakkohuoneistossa kodin vinot seinärakenteet on otettu todelliseen hyötykäyttöön. Makuuhuoneen liukuovikaappit istuvat saumattomasti arkkitehtuuriin ja viherhuoneessa luksusta tuo viinikaappisyvennys. Hauska yksityiskohta ovat myös makuuhuoneen päätyseinään upotetut kiinteät seinähyllyt, jotka toimivat näppärinä yöpöytinä.

Vaatehuollolla on tärkeä osa kodin arjen pyörittämisessä – vaatteet myös säilyvät paremmin kun niistä pidetään huolta. Tämän kodin vaatehuoneessa paidat on viikattu pinoihin ylemmille hyllyille kun taas farkut roikkuvat rennon inspiroivasti alimmilla telineillä. Seuraavan päivän vaatteet voi näppärästi nostaa valmiiksi esille vaaterekkiin makuuhuoneen puolelle.

Paitsi että tiskaaminen on kauniin ikkunan ääressä puolta hauskempaa, niin on varmasti myös kokkaaminen tämän omakotitalon keittiössä Raaseporissa. Erityisesti ihastuimme keittiön avohyllyyn, jossa mausteet säilytetään tyylikkäissä  purkeissa siistissä rivissä käden ulottuvilla. Myös kauneimmat keittokirjat kannattaa nostaa rohkeasti esille – uusia reseptejäkin tulee kokeiltua kun kirjat löytyvät aivan silmien edestä.

Järjestyksellä on väliä – vai mitä sanotte katsoessanne tämän makuuhuoneen kirjahyllyä, jossa kirjat on järjestetty aakkosten sijaan värien perusteella? Kirjat toimivat  ihanana väripilkkuna muuten neutraalin värisessä huoneessa. Värejä tästä espoolaisesta rivitalokodista löytyy muutenkin.

Lastenhuoneetko mahdottomia pitää järjestyksessä? Ei ollenkaan! Ihanan yhteistyökumppanimme Lundian System-laatikoihin saa lelut helposti piiloon, mutta silti aivan leikkijän käden ulottuville. Laatikoiden muotokieli miellyttää varmasti vaativammankin esteetikon silmää kuten koko tämä koti Helsingin Kaivopuistossa.