Etusivu / Blogi / Sisustus / Jyväskylän toimiston sisustus: Keski-Suomen sydämessä
Bo Living
Sisustus

Jyväskylän toimiston sisustus: Keski-Suomen sydämessä

Oletko vieraillut helmikuussa avatulla Bo LKV Jyväskylän toimistolla? Toimisto sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa Yliopistokadun varrella. Naapurista löydät myös sisustusliike KOTO Designmarketin. Kauppakeskus Torikulman yhteydessä olevaan toimistoon on helppo poiketa käymään,  sillä kauppatori ja keskustan vilkas kävelykatu ovat aivan kulman takana.

Viihtyisän toimiston sisustuksen on suunnittelut Peeta Peltola yhteistyössä paikallisen sisustussuunnittelija Maru Hautalan kanssaTärkein tavoite oli tehdä kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevasta toimistosta kutsuva ja kodikas ympäristö, jossa viihtyisivät niin asiakkaat kuin tiimiläiset. Maanläheinen värimaailma yhdistettynä toimivaan tilajakoon sekä kotimaisten yritysten laadukkaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin loi toivotun tunnelman.

Luonnonläheiset materiaalit kertautuvat niin pinnoissa kuin huonekalusteissa. Neuvotteluhuone oli valmiiksi rajattu tammikehyksillä, lattiaan asti ulottuvilla ikkunoilla, jotka haluttiin ehdottomasti säästää. Lattiaksi valittiin Timberwisen mattalakattu tammiparketti. Tilan keskipiste on oikeutetusti Lumenton kestävä Luoto-pöytä, jolla on pituutta lähes kaksi metriä. Pöytälevy on rouheaa betonia.

Kauniisti laskeutuvat verhot ja Kuusilinnan muhkean siro Pilvi-sohva tuovat kodikasta tunnelmaa lounge-tilaan, joka sijoitettiin sisäänkäynnin viereen. Tumma punainen on tämän vuoden trendiväri. Rohkealla värivalinnalla tahdottiin tuoda yllätyksellisyyttä ja syvyyttä sisustukseen, joka muuten on värimaailmaltaan hillitty. Pehmeyttä avonaiseen toimistoon luotiin maalaamalla seinät Colornovan Rust-Oleum seinämaalin sävyllä Stone Grey. Kokonaisuus viimeisteltiin harkituin yksityiskohdin. Esimerkiksi keittiön ruokapöydän päälle oleva taidejuliste saksalaisen Jonathan Kröllin minimalistisesta teoksesta on Anouk Studion valikoimasta.

Näissä puitteissa Jyväskylän tiimin arki on lähtenyt käyntiin paremmin kuin hyvin: ”Tiimimme koostuu todellisista huippuosaajista. Porukka on hitsautunut yhteen loistavasti ja tämä näkyy jo asiakaspalautteissa”, toteaa tyytyväinen myyntipäällikkö Sami Nivala.

Tervetuloa kylään! Bo LKV Jyväskylän toimisto sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 32, Jyväskylä.