Etusivu / Blogi / Sisustus / Klassikot ja trendit yhdistyvät sisustuksessa
Bo Living
Sisustus

Klassikot ja trendit yhdistyvät sisustuksessa

Tunnettujen brändien ja arvostettujen suunnittelijoiden tutut klassikkotuotteet ilmentävät erityisen hyvin pinnalla olevia trendejä. Mahtuupa mukaan muutama täysin uusikin tulokas!

Tunnettujen brändien ja arvostettujen suunnittelijoiden tutut klassikkotuotteet ilmentävät erityisen hyvin pinnalla olevia trendejä. Mahtuupa mukaan muutama uusikin tulokas!

Nämä ajankohtaiset tuotevalinnat ovat mukana myös viime viikolla julkaistussa Bo Living 1/2020 -lehdessä. Vuoden ensimmäisestä numerosta löydät ajankohtaiset poiminnat asumisen uudelle vuosikymmenelle, lukuisia upeita suomalaiskoteja, tutustut japanilaiseen kylpyhuone-estetiikkaan ja pääset tutustumaan asuntokaupan uusimpiin palveluihin kuten digitaaliseen asuntokauppaan.

Kuvat: valmistajat, Peeta Peltola ja Martti Kapanen, Alvar Aalto museo

1. Arkkitehti Alvar Aallosta kertova elokuva Aalto ilmestyy syksyllä 2020. Dokumenttielokuva on lumoavan visuaalinen matka Alvarin ja hänen arkkitehtipuolisojensa Aino ja Elissa Aallon elämäntarinaan sekä Aaltojen ikonisiin teoksiin eri puolilla maailmaa. Elokuvan keskiössä on rakkaus parempaan arkkitehtuuriin ja designiin. Muun muassa Yleisradion, Suomen elokuvasäätiön ja Arten rahoittama dokumentti saa myös laajan kansainvälisen levityksen. Jyväskylässä sijaitseva Säynätsalon kunnantalo kuuluu Aallon ihailluimpiin töihin.

2. Henri Matissen klassikkoteos Nu Bleu IV vuodelta 1052 ajankohtaisessa sävyssä. Printtijuliste on helppo tapa päivittää sisustusta. Juliste 60 x 80 cm, 59 €, theposterclub.com

3. Kölnin huonekalumessuilla alkuvuodesta 2020 oli näytteillä uutuusvalaisin Fold, jonka on suunnitellut kööpenhaminalainen opiskelijaduo Thalea Schmalenberg ja Kasper Friis Egelund. Valaisin tuo mieleen vanhan paperisen kattoplafondin. Vielä ei ole tiedossa mikä valmistaja saa tämän uutuuden valikoimaansa.thaleaschaumberg.com

1. Kuivakukat ovat nyt erityisen trendikkäitä. Samaan kimppuun voi hyvin yhdistellä kuivia ja tuoreita kukkia, tai mennä kokonaan pidempään iloa tuottavilla kuivakukilla. Kuivakukat Mu Philisophia.

2. Uudelleen tuotantoon otetussa Oiva Toikan Hedelmiä ja vihanneksia -taidelasisarjassa yhdistyy mielikuvituksellisuus, värikkyys ja ajankohtainen materiaali lasi. Jokainen lasitaide-esine suupuhalletaan yksitellen käsityönä. Omenapullo Aavikko-sävyssä, 250€, Iittala.

3. Unikko näyttää kerta toisensa jälkeen raik- kaalta. Marimekon kodin kevään uutuusmallistosta löytyy tuotteita beigen, valkoisen ja vihreän yhdistelmässä. Pussilakana puuvilla-pellavaa 150 x 210 cm, 125€, Marimekko.

Lisää ajankohtaisia nostoja löydät juuri ilmestyneestä Bo Living 1/2020 -lehdestä.

Katso jakelupaikat tästä