Etusivu / Blogi / Sisustus / 4 x leikkisä lastenhuone
Bo Living
Sisustus

4 x leikkisä lastenhuone

Oma huone on tärkeä asia iästä riippumatta. Paikka, joka on tehty sinulle ja sinun tavaroitasi varten. Myös lapset tiedostavat tämän jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Omia leluja järjestellään mieluiseen järjestykseen ja esimerkiksi pehmoleluille saattaa olla hyvinkin tarkasti määritelty paikka. Lastenhuoneen sisustuksen kanssa on lupa leikitellä, käyttää värejä ja ideoida kekseliäitä ratkaisuja. Kekseliäisyyttä vaaditaan varsinkin säilytys ratkaisujen kanssa. On myös tärkeää, että omassa huoneessa pystyy rauhoittumaan ja yöunille käyminen sujuu levollisesti.


Nokialla sijaitsevan rivitalokodin lastenhuoneen tunnelma on kuin suoraan viidakosta. Ruskean ja vihreän yhdistelmä on valloittavan raikas. Eläinprintit ja viherkasvi tekevät valoisasta huoneesta ilmeikkään.

Lamminpäässä sijaitsevan uudiskohteen lastenhuone on vaaleanpunaista rakastavan pikkutytön unelma. Hempeät värit ja puiset yksityiskohdat sopivat saumattomasti yhteen. Tilavan huoneen lattialle mahtuu virittelemään vaikka minkälaiset leikit. Yöpöydän pupukortti viimeistelee suloisen tunnelman.

Ei muuta kuin palikat lattialle ja junarataa kasaamaan. Täällä on lupa leikkiä. Vesakonkadulla sijaitsevan luhtitalon lastenhuone ihastuttaa harmonisilla väreillään, piristävällä tapetilla ja söpöllä jääkarhu matollaan. Ikkunasta näkyvät vehreät pihapiirin maisemat ilahduttavat perheen pienimpiä.

Tämä lastenhuone sijaitsee Ylöjärven Kesäniemessä, puhtaan Veittijärven rannalla. Tässä kodissa on tilaa isommallekin perheelle. Valoisat huoneet antavat laadukkaat puitteet leikeille, läksyille ja rauhoittumiselle.

Onko perheelläsi haussa koti, josta löytyy mainiot tilat lasten leikkeihin? Tutustu myytäviin kohteisiimme: