Etusivu / Blogi / Sisustus / Pieni punainen puutalo – tervetuloa Porvoon toimistolle
Bo Living
Sisustus

Pieni punainen puutalo – tervetuloa Porvoon toimistolle

Uusi Porvoon toimistomme sijaitsee punaisessa puutalossa aivan Porvoon jokirannan tuntumassa Porvoon Paahtimon naapurissa. Sijainti tai rakennus ei voisi millään olla idyllisempi! Tästä syystä halusimme toimiston sisustukseen samaa kodikkuutta ja sydämellisyyttä mitä talon ulkokuori henkii. Astutaanpa siis peremmälle!

Kun kadulta kipuaa pari porrasta ja pääsee ovesta sisään eteen avautuu heti tyylikäs työtila, jonka pöydän ääreen mahtuu jopa kuusi bo:laista yhtä aikaa työtouhuun. Pöydän päällä olevat, hieman katuvaloja muistuttavat, valaisimet ovat Pholcin mallia Mobil 70.  Toinen puoli vain 50-neliöisestä toimistosta rajattiin liukuovilla lounge-tilaksi, joka soveltuu neuvotteluihin ja asiakastapaamisiin. Liukuovet toteutti mittatilaustyönä Nissinen Design Group. Loungeen valikoitui kotimaisen Interfacen uutuus, Pilleri-sohva sekä saman malliston sohvapöydät. Materiaalina sohvassa on ylellinen sametti ja värinä trendikäs ruosteenoranssi. Pehmeän ja kodikkaan tunnelman täydentää Adoran mallistosta ylellinen käsinkudottu villa-viskoosinen Puro-matto kauniissa harmaan sävyssä. Aivan toimiston perältä löytyy vielä vaalean yksikertainen keittiö, johon näyttävyyttä tuovat messinkiset yksityiskohdat. Kahvi- ja vedenkeittimet ovat Smegin.

Lopputuloksesta ei olisi voinut tulla kauniimpi taikka toimivampi – suuri kiitos tästä kuuluu sisustussuunnittelusta vastanneelle Nita Hauhialle sekä mahtaville yhteistyökumppaneillemme!

Yhteistyössä: AdoraFinnish Design Shop, Interface, Nissinen Design Group ja Suomen Sähkötuonti Oy.