Etusivu / Blogi / Sisustus / Tunnelma ja persoonallisuus kylpyhuoneissa
Bo Living
Sisustus

Tunnelma ja persoonallisuus kylpyhuoneissa

Kylpyhuoneiden tunnelmallisuus nousee värittömän valkoisen ajan jälkeen. Laattavalinnoissa suositaan aikaa kestävää tyylikkyyttä. Myös asujan persoona saa loistaa valinnoissa.

MAINOS, YHTEISTYÖSSÄ PUKKILA

Teksti Kati Rasku | Kuva Pukkila

Dramaattisen vihreä laatoitus on kuin taideteos loft-tyylin rinnalla.

Laatat kuvassa: takaseinä: Soho Racing green | muut seinät: Factory Wall Grey | lattiaFactory Grey | suihkun lattia: Hometeak Cream teak

Kylpyhuoneisiin halutaan entistä lämpimämpi tunnelma. ”Beigeen taittuva harmaa on todella ajankohtainen värivalinta laatoissa”, kertoo laatoista tunnetun Pukkilan myynti- ja markkinointijohtaja Virpi Savolainen. Käsintehdyn oloisen ja eläväpintaisen laatan uskotaankin miellyttävän silmää pitkään.

Kaunis kylpyhuone on keittiön ohella tila, johon on helppo ihastua. Hyvällä maulla suunniteltu ja siististi tehty laatoitus ilman outoja virityksiä nostaa asunnon arvoa.

”Kylpyhuoneesta saadaan tyylikkään harmoninen, kun seinät ja lattia ovat samaa laattaväriä. Isoilla laatoilla saa näyttävän vaikutelman”, Virpi tarkentaa. Persoonallisuutta luodaankin nyt rohkeimmilla hana- ja kalustevalinnoilla.

AJANKOHTAISET VALINNAT PUKKILAN VALIKOIMISTA:

AITOUDEN TUNTUA: Cocoon, Europe, Emotion

PERSOONALLISTA KAUNEUTTA: Ceppostone, Soho, Arabesque

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ: Landstone, Marble Boutique, Deep

Kansainväliset näkymät ennustavat marmorikuvioisten laattojen entisestään kasvavaa suosiota ylellisen kylpyhuonetunnelman luomisessa. Myös rouhean loft-tyylin kannattajille on tarjolla uutuuksia. Koteja sisustetaan entistä enemmän itselle, jolloin oma maku ja persoona ohjaavat valintoja trendeistä riippumatta. Itsevarmat sisustajat tekevät laatoilla katseenvangitsijoita tai valitsevat muodoiltaan, väreiltään tai struktuureiltaan erikoisempia vaihtoehtoja.

Lähes ikuisesti kestävä keraaminen laatta tukee ekologista sisustamista. Kun laattavalinta on linjassa rakennuksen tai asunnon tyylin kanssa, on se myös tyylillisesti aikaa kestävä.

pukkila.com

Lisää sisustusinspiraatiota Bo Living -blogissa: