Etusivu / Blogi / Sisustus / Vinkkejä pienen kodin sisustamiseen
Bo Living
Sisustus

Vinkkejä pienen kodin sisustamiseen

Kun tilaa on vähän, sisustuksessa tarvitaan hieman kekseliäisyyttä. Tutustu pikkukotien ratkaisuihin tilan ja tunnelman luomisessa!

unspecified-1

Tässä Lauttasaaressa sijaitsevassa pikkukodissa on osattu hyödyntää monia elementtejä, joiden avulla asunto tuntuu ehdottomasti neliöitään suuremmalta.

katajaharjuntie-1-3-a-2_4032 katajaharjuntie-1-3-a-2_4063

Vaaleat pinnat ja peilit tuovat tilan tuntua. Valkoinen on tunnetusti väri, joka avartaa. Samaa efektiä voi pienessä asunnossa lisätä myös peilien avulla; esimerkiksi sängyn takana oleva vaakatasoinen peili saa päätyseinän näyttämään huomattavasti pidemmältä.

katajaharjuntie-1-3-a-2_4086

Valo tekee ihmeitä. Näin pimeimpään vuodenaikaan hyvä valaistus on sisustamisessa tärkeässä osassa. Täällä valaistus on ratkaistu ovelasti upottamalla kohdevaloja kattoon ympäri huonetta.

katajaharjuntie-1-3-a-2_4067

Näppärät säilytysratkaisut. Pienessä keittiökomerossa ilmavuutta välitilaan antaa läpinäkyvä pleksilevy. Säilytystilaa on saatu kekseliäästi enemmän, kun katonrajaan on rakennettu avohylly kauneimmille astioille.

katajaharjuntie-1-3-a-2_4

Päätä, mitä todella tarvitset. Kenties tärkein vinkki pienen asunnon sisustamiseen kuitenkin on, ettei yritä pakolla saada tilaan mahtumaan kaikkea. Tästä kodista ei esimerkiksi löydy sohvaa. Televisiota voi yhtä hyvin katsoa sängystä käsin.

Mikä sinun mielestäsi on tärkeintä pienen asunnon sisustamisessa? Tutustu myytäviin pikkukoteihin täällä: