3D-visualisointi - Case NREP Olarinhuippu

Case Olarinhuippu

Loppuunmyyty udiskohde Espoon Olarissa

Ylismäentie 12 G ja H (Galileo ja Herkules), Olari Espoo

Kerrostalo | 74 asuntoa | Asuntojen koot 28,5–66 m2

Tärkeimmät saavutukset projektissa

Asiakas otti Bo Busineksen johtamaan kohteen uudelleenbrändäystä ja -lanseerausta, sillä kohde oli ollut toisella välitystoimistolla markkinoinnissa jo hetken ilman menestystä. Projektissa onnistuttiin erityisen hyvin aikataulussa, tiimityössä ja kommunikoinnissa sekä yhtenäisen ja houkuttelevan brändin rakennuksessa. Yhteistyö asiakkaan kanssa oli tiivistä heti projektin alusta lähtien, jonka ansiosta päästiin erinomaiseen lopputulokseen niin visuaalisesti kuin taloudellisestikin. Olarinhuipun nettisivujen kanssa pääsimme myös finaaliin digitaalisen median Grand One-kilpailussa.

Bo Business (aiemmin Unrealer Oy) toteutti markkinoinnin kokonaispalvelun NREP Residentialin asuntohankkeeseen Espoon Olarissa. Olarinhuippu -nimiselle kahden asuinkerrostalon kokonaisuudelle luotiin brändi, verkkosivut, markkinointistrategia ja laadukas markkinointimateriaali.

Kohdebrändäyksen ohella Bo Business ja mainostoimisto Paper Planes loivat NREP residentialin uuden gryndituotannon brändin. Kohteen myynnistä vastaa Bo Lkv. Hankkeen projektinjohdosta vastasi Bo Business.

Analysoimme potentiaalisia ostajakohderyhmiä ja loimme heitä puhuttelevan visuaalisen identiteetin, markkinointistrategian sekä -kampanjan markkinointimateriaaleineen. Heti markkinoinnin alkumetreillä Olarinhuippu sai valtavasti huomiota, ja kohteesta tehtiin runsaasti varauksia jo muutamassa päivässä. Projektissa mukana ollut Pohjoismaiden suurin kiinteistökehittäjä ja -sijoittaja NREP kaipasi samalla suuntaviivoja brändilleen. Kohteen brändi, rakennuttajan brändi, markkinointistrategia, verkkosivut ja myynnin valmistelut saatiin kaikki pakettiin alle kuukaudessa.

”Yhdessä Bo:n huippuvälittäjien kanssa pystyimme tarjoamaan NREP:ille ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden jossa yhdistyy markkinoinnillinen ja myynnillinen kulma. Kohteen brändi, yleinen gryndin brändi, markkinointistrategia, verkkosivut ja myynnin valmistelut saatiin kaikki pakettiin alle kuukaudessa. Aikataulua voidaan pitää tällaiselle projektille erittäin tiukkana, mutta siitä huolimatta hanke saatiin maaliin aikataulussa ja budjetissa. Keskeisenä onnistumisen edellytyksenä näin laajassa hankkeessa on selkeä vastuunjako hankeen osapuolten kesken, sekä sujuva kommunikaatio. Nämä menivät tässä hankkeessa nappiin”, kertoo liiketoimintajohtaja Rasmus Fagerström

Case Espoon Olarinhuipun uudiskohteen markkinointimateriaaleja

”Ilman Bo Busineksen huippuammattilaisia emme olisi erottuneet kilpailijoista, mikä olisi tehnyt myynnistä hankalampaa. Joustavuus, palvelualttius ja luovuus oli huipputasoa ja koko prosessi erittäin sujuva. Laadukkaat materiaalit auttoivat kovasti ja ylpeänä sain esitellä asuntoja ja antaa tyylikkään esitteen kiinnostuneille asiakkaille.”

Rona Pomoell, Bo LKV Helsinki

Olarinhuipun kokonaisuuteen tuotetut ratkaisut

3D-visualisoinnit

Haluatko nähdä lisää referenssejämme?