Bo valloittaa Levin

Toimintamme laajenee tulevana syksynä Lappiin, Levin tunturimaisemiin. Tunnemme vapaa-ajan asuntojen markkinat sekä ostajien asumisen unelmat. Kokonaisvaltainen osaamisemme vapaa-ajan asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa erinomaisiin tuloksiin. Tutustu palveluumme ja ota meihin yhteyttä jo tänään.

 

PALVELUMME LYHYESTI

Asiantunteva myyntiprosessi, joka alkaa arviokäynnistä

Tutustumme jokaiseen kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme juuri sille sopivan myyntitavan. Tunnistamme ja poistamme mahdolliset myynnin esteet jo varhaisessa vaiheessa. Arvio asunnon hinnasta ja myyntiajasta on maksuton, kun harkitset myyntiä.

Huippuvälittäjät palveluksessasi

Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjämme ovat alueensa parhaimmistoa. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea. Levin ja Ylläksen alueella välitystä hoitaa kiinteistönvälittäjämme Tanja Sotka muiden toimistojemme välittäjien tuella.

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus kuuluvat aina hintaan

Tuomme asuntosi parhaat puolet ja tunnelman esiin. Valitsemme parhaat kuvakulmat ja upeiden valokuvien avulla erotumme muista vastaavista kohteista. Tiimissämme toimivat alan lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat ja stailaajat

TANJA SOTKA

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
LEVI, YLLÄS
+358 45 274 4184 | tanja.sotka@bo.fi

Pohjoisessa kasvanut ja hiljattain juurilleen palannut Tanja tuntee Lapin palvelut, luonnon ja ihmiset. Siksi hän onkin täydellinen valinta välittäjäksi, kun asunnon myyminen tai ostaminen erityisesti Leviltä on mielessä.

Tutustu Tanjaan

 

MUISTILISTA VAPAA-AJAN ASUNNON MYYNTIIN

Milloin on paras aika myydä vapaa-ajan asunto? Mitä kaikkea tulee huomioida ennen myyntiä? Miten saat vapaa-ajan asunnostasi entistä houkuttelevamman ostajien silmissä? Lue vinkkimme onnistuneisiin loma-asuntokauppoihin!

Lue lisää