Varaa maksuton arviokäynti

HUIPPUOSAAMISTA LOMA-ASUNTOSI MYYNTIIN

Toteutamme vapaa-ajan asumisen unelmia nyt myös Ylläksellä. Tuomme kokonaisvaltaisen osaamisemme vapaa-ajan asuntojen myyjien ja ostajien käyttöön raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä.

 

PALVELUMME LYHYESTI

Ainutlaatuista näkyvyyttä vapaa-ajan asunnollesi

Olemme Suomen tunnetuimpia ja seuratuimpia asumisen brändejä. Tavoitamme potentiaaliset ostajat siellä, missä he ovat ja hyödynnämme monipuolisesti modernia markkinointia. Näin varmistamme kohteillemme parhaan näkyvyyden.

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus

Erotumme markkinoilla upeiden myyntikuviemme ansiosta. Tuomme stailauksella esiin asuntojen tunnelman ja valitsemme parhaat kuvakulmat, joilla herätämme ostajien mielenkiinnon. Myyntistailaus ja -kuvaus sisältyvät aina välityspalkkioon.

Uniikki ja tehokas myyntikonsepti

Tarjoamme asunnon myyntiin enemmän. Kokonaisvaltainen osaamisemme vapaa-ajan asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa parhaaseen mahdolliseen myyntihintaan, onnistuneeseen asuntokauppaan sekä parhaaseen asiakaskokemukseen.

TANJA SOTKA

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
LEVI, YLLÄS
+358 45 274 4184 | tanja.sotka@bo.fi

Pohjoisessa kasvanut ja hiljattain juurilleen palannut Tanja tuntee Lapin palvelut, luonnon ja ihmiset. Siksi hän onkin täydellinen valinta välittäjäksi, kun asunnon myyminen tai ostaminen erityisesti Ylläkseltä on mielessä.

Tutustu Tanjaan

Myytävät kohteet

Reittitie 20B

Äkäslompolo, Kolari mökki tai huvila
61 m2 183 700 € 2h,k,s,parvi

Reittitie 20A

Äkäslompolo, Kolari mökki tai huvila 2021
61 m2 183 700 € 2h,k,s,parvi
Katso kaikki kohteet