STAILAAJIEN UUTISKIRJE

Kevät 2024

Kiitos kaikille, jotka annoitte rakentavaa palautetta stailauksen uudistussuunnitelmista sekä teille, jotka osallistuitte alkuvuoden suunnittelupalavereihin. Saimme aikaan paljon hyvää, jonka pohjalta voimme kehittää stailausta nyt ja tulevaisuudessa. 

BO STAILAUS KEHITTYY

Vuosien varrella Bo-stailauksen sisältö on muuttunut ja stailaukset ovat voineet sisällöltään olla, toiveista ja tottumuksista riippuen, hyvin erilaisia, mutta taitavien stailisti kumppaniemme toteuttamina aina yhtä korkeatasoisia. 

Huhtikuusta alkaen yhtenäistämme stailauksen linjauksia ja laajennamme palvelutarjontaamme laadukkaan Bo stailauksen lisäksi Bo Premium -stailauspalveluihin, jotka pohjautuvat teidän kanssanne käytyihin keskusteluihin ja välittäjiltä saatuihin toiveisiin. 

Tarkista täältä uudet stailaus- ja kuvausohjeet.

UUDET LISÄPALVELUT

Välittäjän tilatessa kohteeseen Bo Premium -stailauksen, se kalanteroidaan varaukseen yhtenä stailausajan lisätuntina. Stailisti voi laskuttaa lisätunnista 60 € (alv 0 %). Myös erillisistä lisäpalveluista, kuten esimerkiksi kukkien hakemisesta, voi periä lisämaksun (20 €) kukkien hinnan lisäksi. Nämä lisätilaukset kirjataan aina selkeästi stailausvaraukseen. 

Bo Premium -stailaus on saanut jo nyt testivaiheessa hyvän vastaanoton asiakkailta ja välittäjiltä ja uskomme, että palvelulle tulee olemaan kysyntää.

Lue lisää palvelusta.

UUSIA STAILAUSTUOTTEITA

Kaikkien kaupunkien stailausvarastoihin on toimitettu uusia stailaustuotteita, ja niitä onkin jo näkynyt jo uusissa kohdekuvissa. Uusilla tuotteilla haluamme nostaa stailauksen profiilia entistäkin korkeatasoisemmaksi ja tuotteet on valittu tätä tarkoitusta silmällä pitäen. Uusia tuotteita olemme saaneet muun muassa Heirolilta, Nomartilta, Matrilta ja Annolta. 

Stailausvarastot on myös siivottu ja järjestetty. Mikäli varastolta puuttuu jotain stailauksissa tarvittavaa, niin kertokaa puutteista toimiston koordinaattorille tai laittakaa viestiä Jonnalle tai Marjalle. Uusia tuotteita on tulossa vielä huhtikuun aikana. Uutuutena muun muassa silkkikukkia Mr. Plantilta, joita on tulossa premium stailauksiin sekä viherkasveina että leikkokukkina.

SAVE THE DATE! 

Tervetuloa inspiroivaan kevään 2024 Luovien päivään, jossa luvassa mm. sisustusstailisti Susanna Venton stailausworkshop sekä Anni Peltolan Lupa luovuudelle -taidepäiväkirjatyöpaja. Luovien päivä järjestetään 25.4.2024 Helsingin Kalliossa Clayhem Studion tiloissa klo 9–16. Kutsu tilaisuuteen on lähetetty sähköpostilla.