LAHJAKORTTI SISUSTUSKONSULTAATIOON

Onko sinulla tai läheiselläsi paljon ideoita, mutta ei täyttä varmuutta toteutuksesta? Tilaa lahjaksi kahden tunnin mittainen sisustuskonsultaatio, jossa ratkaistaan kodin tai vapaa-ajanasunnon sisustuspulmia. ⁠

Täytä lomakkeeseen omat tietosi ja saat sähköpostilla lahjakortin latauslinkin. Lahjakortti oikeuttaa kahden tunnin mittaiseen sisustuskonsultaatioon kotona tai etänä sekä mahdollisiin ennakkomateriaaleihin, kuten pohjapiirrokseen tai kuviin tutustumisen sekä tapaamisen jälkeen suunnittelumateriaalit. Lahjakortin hinta on 280 euroa. Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

6 syytä palkata sisustussuunnittelija

Suunnittelemme viihtyisiä ja toiminnallisia koteja, jotka parantavat omaa sekä läheistesi elämänlaatua. Sisustussuunnitteluprojektin laajuus voi vaihdella aina yhdestä osa-alueesta kaiken kattavaan muutokseen. Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä Oulussa. Jos haluat lisätietoja, voit varata ajanvarauskalenterista 15 minuutin puhelinajan ja suunnittelija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana.