Ville Erola

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
ULLANLINNA
040 727 2335 | ville.erola@bo.fiVille on sekoitus määrätietoisuutta, ammattitaitoa sekä intohimoista asennetta. Hänen raikas tyylinsä kohdata erilaisia ihmisiä näkyy upeina asiakaspalautteina sekä kovina myyntituloksia. Villen tinkimättömänä tavoitteena onkin aina huippulaatuinen asiakaskokemus.Monipuolisen taustansa ansiosta Villellä on todella laaja verkosto, joka yhdistettynä energiseen tekemiseen sekä kaikenlaisten myyntikohteiden hallitsemiseen pitää myyntiajat poikkeuksellisen lyhyinä.
”Suosittelen erittäin lämpimästi Villeä asunnonmyyntiin, oma kokemukseni meni niin sujuvasti ja alta aikayksikön, että vieläkin ihmettelen tehokkuutta näin jälkikäteen. Koko prosessi alusta loppuun; kaikki asiointi, kommunikointi, vastaukset ja asioiden sopiminen sujuivat erittäin luotettavasti ja joustavasti, minua, asiakasta 100% koko ajan kuunnellen – erityinen kiitos Villelle siitä, arvostan sitä henkilökohtaisesti erittäin korkealle. Luotettavuus, joustavuus ja NOPEUS sekä henkilökohtainen ymmärrys korkeatasoisen ammattitaidon ja erinomaisien myyntitaitojen ohella tekevät mielestäni Villestä huippumyyjän. Voin suositella lämpimästi Villeä luotettavaan, huolettomaan ja erittäin tehokkaaseen asunnon myyntiin! 10+ kiitos.”

”Kiitos loistavasti hoidetusta asunnon myynnistä! Hyväksytty ostotarjous saatiin 7 vuorokauden kuluttua markkinoinnin aloittamisesta, siis reippaasti alle alueen keskimääräisten myyntiaikojen. Kaikki hoitui ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti. ”

”Ammattitaitoista ja hyvää palvelua! Tiedottaminen toimi moitteettomasti ja Ville kuunteli meidän toiveitamme myynnin edetessä. Kiitoksia paljon Ville asuntomme myynnistä!”

”Ville on todella energinen, osaava, ymmärtävä ja täsmällinen, oli ilo tehdä kaupat!”

”Ostin Villeltä nykyisen asuntoni. Kaupat sujuivat loistavasti ja Ville oli avulias koko prosessin ajan. Huippua palvelua!”

”Ville osaa asettua erilaisten ihmisten asemaan ja toimii aidosti toisten ihmisten parhaaksi. Suosittelen lämpimästi”

”Ville myi melko haastavan kohteen todella nopeasti ja erittäin hyvään hintaan. Koko prosessin ajan muisti informoida miten myynti etenee ja muutenkin yhteydenpito sujui jouhevasti. Asiakkaana olen erittäin tyytyväinen Villeen ja ehdottomasti tulen käyttämään hänen palveluitaan myös jatkossa!”

”Ville hoiti meidän asunnon myynnin täysin etänä, ja silti oli koko ajan luottavainen fiilis siitä, että asiat hoituu. Ville kanssa oli todella helppo tehdä yhteistyötä, ja asunnon myynti sujui erittäin sutjakkaasti! Voin suositella lämpimästi.”

”Erittäin asiantunteva myyjä, joka paneutuu asunnon myyntiin täydellä sydämellä. Yhteydenpito oli ensiluokkaista alusta maaliin saakka. Yhteistyömme jäi tosin melko lyhytaikaiseksi, koska Ville myi omakotitalomme huippuhinnalla ennen kuin myynti edes kunnolla ehti alkaa. Ei voi muuta kuin suositella. 10/10!”

”Vahva suositus Villelle – teki minkä lupasi ja vähän enemmän. Sanoi myyvänsä meidän asunnon yhdessä kuukaudessa, mutta aikaa meni ainoastaan pari viikkoa!”

”Voisinpa väittää, että yksi stadin huippuvälittäjistä taitaa löytyä Bo LKV:lta, Ville Erola. Mukava ihminen, joka levittää positiivista energiaa ympärilleen. Olen käyttänyt hänen palveluitaan monta kertaa, ja aina on ollut mukava yhteistyö; viimeksi viime viikolla. Sain hänen avullaan asuntoni myytyä yhtiön ennätyshintaan. Hoitaa hommansa aina lupaustensa mukaisesti, sitä arvostan eniten. Ei voi muuta kuin suositella häntä teille muille jotka etsivät nyt tai tulevaisuudessa uutta välittäjää.”

”Suosittelen Villeä välittäjänä – yhteistyö hänen kanssaan oli todella sujuvaa ja mutkatonta. Homma meni kaikkinensa maaliin niin nopeasti, että hyvä että itse pysyi perässä.”

Myytäviä kohteita

Närepolku 6 a A

Asola, Vantaa paritalo
65,2 m2 325 000 € 3h, avok, kph, s, terassi, autokatos.

Leppäsuonkatu 10

Kamppi, Helsinki autohallipaikka 2011
12 m2 65 000 € Autohallipaikka

Hämeenkatu 48

Mustamännistö, Hyvinkää kerrostalo 2018
51,7 m2 189 000 € 2h, avok, kph, vh, parveke (YJ:n mukaan 2h+k)

Mäkelänkatu 30

Vallila, Helsinki kerrostalo 1938
37 m2 275 000 € 1h, k, kph (Yj:n mukaan 1h+k)

Lincolninaukio 1

Keimola, Vantaa kerrostalo 2018
34,5 m2 154 000 € 1h, avok, kph, alkovi, lasitettu parveke (YJ:n mukaan: 1H+KT+ALKOVI)

Vaasankatu 15

Kallio, Helsinki kerrostalo 1938
22,4 m2 199 000 € 1 h + kk

Korpsaari

Korpsaari, Ruokolahti vapaa-ajan tontti

450 000 €