Ville Erola

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
ULLANLINNA
040 727 2335 | ville.erola@bo.fiVille on sekoitus määrätietoisuutta, ammattitaitoa sekä intohimoista asennetta. Hänen raikas tyylinsä kohdata erilaisia ihmisiä näkyy upeina asiakaspalautteina sekä kovina myyntituloksia. Villen tinkimättömänä tavoitteena onkin aina huippulaatuinen asiakaskokemus.Monipuolisen taustansa ansiosta Villellä on todella laaja verkosto, joka yhdistettynä energiseen tekemiseen sekä kaikenlaisten myyntikohteiden hallitsemiseen pitää myyntiajat poikkeuksellisen lyhyinä.

”Suosittelen erittäin lämpimästi Villeä asunnonmyyntiin, oma kokemukseni meni niin sujuvasti ja alta aikayksikön, että vieläkin ihmettelen tehokkuutta näin jälkikäteen. Koko prosessi alusta loppuun; kaikki asiointi, kommunikointi, vastaukset ja asioiden sopiminen sujuivat erittäin luotettavasti ja joustavasti, minua, asiakasta 100% koko ajan kuunnellen – erityinen kiitos Villelle siitä, arvostan sitä henkilökohtaisesti erittäin korkealle. Luotettavuus, joustavuus ja NOPEUS sekä henkilökohtainen ymmärrys korkeatasoisen ammattitaidon ja erinomaisien myyntitaitojen ohella tekevät mielestäni Villestä huippumyyjän. Voin suositella lämpimästi Villeä luotettavaan, huolettomaan ja erittäin tehokkaaseen asunnon myyntiin! 10+ kiitos.”

”Kiitos loistavasti hoidetusta asunnon myynnistä! Hyväksytty ostotarjous saatiin 7 vuorokauden kuluttua markkinoinnin aloittamisesta, siis reippaasti alle alueen keskimääräisten myyntiaikojen. Kaikki hoitui ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti. ”

”Ammattitaitoista ja hyvää palvelua! Tiedottaminen toimi moitteettomasti ja Ville kuunteli meidän toiveitamme myynnin edetessä. Kiitoksia paljon Ville asuntomme myynnistä!”

”Ville on todella energinen, osaava, ymmärtävä ja täsmällinen, oli ilo tehdä kaupat!”

”Ostin Villeltä nykyisen asuntoni. Kaupat sujuivat loistavasti ja Ville oli avulias koko prosessin ajan. Huippua palvelua!”

”Ville osaa asettua erilaisten ihmisten asemaan ja toimii aidosti toisten ihmisten parhaaksi. Suosittelen lämpimästi”

”Ville myi melko haastavan kohteen todella nopeasti ja erittäin hyvään hintaan. Koko prosessin ajan muisti informoida miten myynti etenee ja muutenkin yhteydenpito sujui jouhevasti. Asiakkaana olen erittäin tyytyväinen Villeen ja ehdottomasti tulen käyttämään hänen palveluitaan myös jatkossa!”

Myytävät kohteet

Pihlajatie 42

Meilahti, Helsinki kerrostalo 1946
68,5 m2 389 000 € 3h, k, kph, vh (YJ:n mukaan 2h+hall+k+kph)

Telakkakatu 2

Punavuori, Helsinki kerrostalo 1928
54 m2 437 000 € 2-3h, k, kph (YJ:n mukaan 2h+kk+alk+kh+wc

Alppikylänkatu 37

Alppikylä, Helsinki rivitalo 2017
100 m2 389 000 € 4h, avok, kph/wc, erillis-wc, khh, vh, terassi, varasto (YJ:n mukaan: 4h+k+k + varasto)

Tähtitorninkatu 6

Ullanlinna, Helsinki kerrostalo 1915
84 m2 897 000 € 2-3h, avok, kph, erillis-wc, vh, työhuone (YJ:n mukaan 3h+k+kph)

Nissnikuntie 9

Masala, Kirkkonummi rivitalo 1984
100,5 m2 189 000 € 4h, k, kph/s, erillis-wc, vh, takapiha