Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa
Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

3500+
myytyä asuntoa vuonna 2019
200+
ammattilaista palveluksessasi
12
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

Bo Beat - asuntokaupan pulssi 1-5/2020

Toukokuussa asuntokauppoja on tehty vilkkaasti kaikilla toiminta-alueillamme eli pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä Oulussa.

Lue lisää

Bo Living -podcast

Bo Living -podcastissa tutut vaikuttajat jakavat omia kokemuksiaan ihanasta asumisesta ja asuntokaupasta. Saat lisäksi konkreettisia vinkkejä niin asunnon ostamiseen, myymiseen, remontoimiseen kuin sisustamiseen.

Kuuntele

Haaveiletko omasta kesämökistä?

Monelle suomalaiselle oma mökki on yksi suurimmista asumiseen liittyvistä haaveista. Tutustu myynnissä oleviin loma- sekä vapaa-ajan asuntoihin ja toteutetaan yhdessä mökkiunelmasi!

Myytävät loma-asunnot

Varaa maksuton arviokäynti

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.