Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa
Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

3500+
myytyä asuntoa vuonna 2019
200+
ammattilaista palveluksessasi
12
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

KESKIMÄÄRIN 35 % LYHYEMPI MYYNTIAIKA KOKO SUOMESSA

Vuonna 2019 käytettyjen asuntojen myyntiajan keskiarvo oli Suomessa 101 päivää. Bo LKV:n kiinteistönvälittäjien kautta myytyjen asuntojen myyntiajan keskiarvo oli 65 päivää.

Lue lisää

Palvelumme nostaa asuntosi arvoa

Tarjoamme asunnon hintaa ja arvoa nostavan palvelupaketin, johon kuuluu välittäjän lisäksi kokonainen markkinointi- ja suunnittelutiimi. Tuomme jokaisesta asunnosta esiin sen parhaimmat puolet.

Lue lisää

Bo Match – palvelu, jossa asuntounelmat ja unelma-asunnot kohtaavat

Me Bo:lla teemme ostotoimeksiannon asunnon etsijän kanssa, ja myyjä voi helposti löytää oikean ostajan asunnolleen. Kun asuntounelmat ja unelmien asunnot kohtaavat, syntyy Bo Match.

Lue lisää

Tule mukaan luomaan menestystarinaa

Meidän voimavaramme on intohimoiset huippuammattilaiset. Vahva brändimme houkuttelee joukkoomme parhaat tekijät. Tutustu Bo:hun ja hae mukaan osaavaan tiimiimme.

Lue lisää

Sneak Peekistä löydät aivan uusimmat kohteemme

Sneak Peekissa pääset näkemään kaikista uusimpia kohteitamme, ennen kuin ne julkaistaan täysin tiedoin kohdesivustollamme. Voit ottaa yhteyttä välittäjään jo nyt.

Lue lisää

Varaa maksuton arviokäynti

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.