Etusivu / Podcast / Pinnalla / Bo Living -podcast: Tulevaisuuden asuminen – mitä kaupunkikodilta toivotaan?
Bo Living
Pinnalla

5. Jakso
Bo Living -podcast: Tulevaisuuden asuminen – mitä kaupunkikodilta toivotaan?

Millaista on tulevaisuuden asuminen? Voiko hotelli- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet yhdistää? Entä miten korona on vaikuttanut asuntokauppaan? Tässä  jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sosiaalisen median vaikuttaja ja sisällöntuottaja Arttu Mustonen.

”Tällainen uuden ajan asumisjärjestely, hotellimainen konsepti, et meillä on siellä aulapalvelu ja yhteisiä tiloja tosi paljon käytössä.” -Arttu Mustonen.

Kaupunkien kasvu on ollut jo vuosikymmenien ajan yksi asumisen suurimpia megatrendejä. Tulevaisuuden kaupunkikodeissa panostetaan tehokkaisiin neliöihin sekä taloyhtiön yhteisiin tiloihin. Inspiraatiota ratkaisuihin haetaan esimerkiksi hotellien palveluista. Saija, Ronny ja Arttu pohtivat myös kasvaako vapaa-ajan asuntojen suosio ja miten etätyön yleistyminen voisi muuttaa asumisen tarpeita.

Lisäksi jaksossa syvennytään kevään 2020 asuntokaupan tilanteeseen ja koronan vaikutuksiin. Näistä aiheista pääset syvällisemmin lukemaan myös uudesta Bo Beat -asuntomarkkinakatsauksestamme.

Arttu Mustonen

Arttu on sosiaalisen median vaikuttaja, joka tuottaa monipuolisesti sisältöä myös yrityksille. Tällä hetkellä hän asuu yhteisöllisessä Noli Studios -asunnossa Helsingin Sörnäisissä, mutta haaveilee oman kodin ostamisesta tai rakentamisesta.

 

Seuraa Arttua Instagramissa >