Haluatko olla osa ainutlaatuista tarinaa?

Meidän voimamme on huippuammattilaiset sekä yhtiömme vahva kulttuuri ja identiteetti. Yrittäjähenkisyys, vapaus ja vastuu korostuvat työssämme kaikilla osa-alueilla. Työtämme Bo:lla tukevat monet asiat, jotka erottavat meidät selvästi joukosta kiinteistönvälitysalalla: kokonaisvaltainen brändikokemuksemme, vahva design-näkemyksemme, laadukas sisällöntuotantomme ja asiantuntevan tiimimme työnjälki puhuvat puolestaan. Me luomme asiakkaillemme hyviä kokemuksia, erinomaisia kauppoja sekä itsellemme vahvan kilpailuedun alalla.

Tiina Kantola
Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä LKV, Partner
Bo LKV Kallio, Helsinki

"Kun ensimmäisen kerran tutustuin Bo:hun, sen silloisesta paikallisuudesta huolimatta aistin huippumenestyksekkään välityskonseptin. Siksi halusin olla nimenomaan ensimmäisten mukana Bo Helsingin tarinassa, enkä päivääkään ole katunut. Kiinteistönvälittäjän työkalut sekä työympäristö ovat alan laadukkaimmat. Työyhteisömme Bo Familyn lämminhenkinen ja toisiaan tukeva tyyli ei myöskään ole pienin osatekijä työviihtyvyydessä."

Kaarina Nikkanen
KiAT, Partner
Bo LKV Turku

"Tämä työ on rakkautta ja intohimoa. Aamuisin herätessäni iloitsen alkavasta päivästä tietoisena siitä, että voin rakentaa tämän päivän juuri siten, kuin parhaaksi näen. Iloitsen Bo Familystä – inspiroivan luovasta, innovatiivisesta työyhteisöstä ja ihanista kollegoista. Koen työni kokonaisvaltaisena elämäntapana, ja tuloksekkaan työn rikkaus on tyytyväiset asiakkaat, jotka inspiroivat minua aina uusiin saavutuksiin."

Peeta Peltola
Luova johtaja
Bo Family Group Oy

"Aloitin Bo:n kanssa yhteistyön freelancerina, sittemmin jatkoin vakituiseksi stailaajaksi ja nyt työskentelen luovana johtajana. Koen, että Bo:lla annetaan sopivissa määrin vastuuta ja vapautta, tilaa luovuudelle sekä luotetaan ihmisten näkemyksiin. Yrittäjähenkinen ja innostunut ilmapiiri ympärillä motivoi! Meillä on todella kiva työyhteisö ja toimintamme kehittyy jatkuvasti eteenpäin, joten kahta samanlaista päivää ei ole."

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.