HALUATKO OSAKSI AINUTLAATUISTA TARINAA?

Bo [:BUU]

Bo LKV syntyi vuonna 2015 Turussa kahden pariskunnan palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua, olla alamme aito edelläkävijä. Menestystarinamme keskeisiä tekijöitä ovat osaavat välittäjät sekä näille vankan tuen tarjoava huikea taustatiimi; stailaajat, markkinoijat ja hallintotiimi. Työtämme tukevat monet asiat, jotka erottavat meidät selvästi joukosta kiinteistönvälitysalalla: alan kiinnostavin brändi, stailausosaaminen, digitaalisten työkalujen, sosiaalisen median ja modernin markkinoinnin erinomainen hallinta. Me luomme asiakkaillemme hyviä kokemuksia, erinomaisia kauppoja sekä välittäjillemme erittäin vahvan kilpailuedun alalla. Otamme joukkoomme mielellämme lisää hyviä välitysalan ammattilaisia; ensisijaisesti etsimme kokeneita osaajia, joilla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta alalla.

Me tarjoamme sinulle

Edistyksellisimmät työkalut välitystyöhön

Upeat stailaukset kohteisiin, parhaat myyntikuvat, laajin näkyvyys, laadukkaimmat myyntimateriaalit ja edistykselliset digityökalut kts. välittäjän ja myyjän yhteydenpitoa parantava Bo App.

Parhaat koulutukset

Vuosittaisia koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon mm. välittäjille laki- ja LKV-koulutukset, sekä oma From Good To Best -koulutus myynnin kasvattamiseen.

Monipuoliset edut ja kannustavan palkitsemisen

Meillä on monipuolinen valikoima sopimusmalleja, joista rakennamme yksilöllisen, elämäntilanteeseesi sopivan mutta palkitsevan kokonaisuuden. Muulla tiimillä kilpailukykyinen, osaamista vastaava palkkaus. Monipuoliset henkilökuntaedut koko tiimille.

Vahvan kulttuurin ja innostavan tiimin

Ympäristö, jossa voi inspiroitua alan parhaiden tekemisestä. Moderni ja arvostava johtamiskulttuuri, jossa jokainen kohdataan yksilönä. Upeita juhlia ja matkoja joka vuosi.

Huippuvälittäjän tunnusmerkit

Kokosimme oppaasseemme viisi tärkeintä ominaisuutta, jotka ovat jokaisella välitysalan parhaalla ja intohimoisimmalla tekijällä. Oppaan lataaminen ei edellytä yhteystietojen jättämistä.

Arvomme

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä