Intohimoisella työllä huipputuloksiin

Bo on intohimoisten asuntokaupan ammattilaisten koti. Viisi huippuvälittäjäämme avaavat välittäjäuraansa ja kertovat, millaisia ominaisuuksia huippuvälittäjältä löytyy.

Jenni Paajanen

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, YTM, partner
Bo LKV Ullanlinna

”Olen taustaltani yhteiskuntatieteiden maisteri. Ennen välittäjäuraa työskentelin mainostoimistoissa projektinjohtotehtävissä sekä eri brändien markkinointipäällikkönä. Kipinä välitysalaa kohtaan syttyi 10 vuotta sitten oman asuntosijoittamisen kautta. Aloitin kiinteistönvälittäjänä vuonna 2017 ja ennen varsinaisen työn aloittamista opiskelin itselleni KED-tutkinnon ja suoritin LKV-pätevyyden. Minut kutsuttiin Bo:lle noin vuosi aloittamiseni jälkeen.

Ihanat asiakaspalautteet lämmittävät mieltä joka kerta ja motivoivat minua työssäni, siksi olen itse täysillä mukana jokaisessa asiakascasessa. Haluan olla konsultoiva, empaattinen ja asiakaspalveluhenkinen välittäjä, joka hakee tavoitteellisesti parasta ratkaisua asunnon myyjälle ja ostajalle. Haluan asiakkaiden kokevan, että heitä arvostetaan, ja että asunnon myynti on aitoa yhteistyötä.”

Sari Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Tampere

”Olen ikuinen opiskelija, jolla on palo luovaa työtä ja myyntiä kohtaan. Olen opiskellut graafista suunnittelua, mainontaa, matkailualaa, myyntityötä ja sisustussuunnittelua. Työskentelin vuoroin luovan alan ja myynnin tehtävissä, mutta kaipasin työtä, jossa voisin yhdistellä molempia. Eräänä kesäpäivänä sitten tajusin, että kiinteistönvälittäjän työhän on se minun juttuni. Siinä yhdistyisivät myyntityö ja kodit, työkokemukseni ja koulutukseni. Aloitin välittäjänä syksyllä 2015 ja samalla suoritin myös LKV-tutkinnon. Bo:lla aloitin vuonna 2017, kun Tampereen toimisto avattiin.

Minua motivoi se, että välittäjän työssä ei ole koskaan valmis. Aina tulee uusia asioita ja haasteita, joiden ansiosta saan oppia uutta ja kehittää ammattitaitoani. Haluan olla kuunteleva, avulias ja huolellinen ammattilainen, jonka tehokas myyntityö ja helposti lähestyttävä persoona herättävät luottamusta. Haluan jokaisen asiakkaani, niin myyjän kuin ostajan, olevan tyytyväinen työhöni.”

Christina Tapojärvi

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner
Bo LKV Espoo

”Olen koko työurani toiminut asiakaspalvelun parissa. Viimeisin pitkäaikainen työni ennen välittäjäuraa olin esimiehenä ravintola-alalla ja vastasin kahden ravintolan toiminnasta. Ajatus alanvaihdosta syntyi, kun kaksi minut hyvin tuntevaa ihmistä sanoivat toisistaan tietämättä, että olisin hyvä välittäjä. En ollut koskaan harkinnut alaa, mutta nämä luottoihmiset saivat minut perehtymään välittäjän työhön ja välitysliikkeisiin. Välittäjänä aloitin vuonna 2007 ja suuresti ihalemalleni Bo:lle päädyin alkuvuodesta 2018.

Väliin työ on kuluttavaa, mutta onnekseni saan energiaa asiakkaistani. Tunnen suunnatonta iloa saadessani tarjota heille parasta mahdollista palvelua, ja tunne välittyy myös ulos päin, sillä monet suosittelevat minua hyvää välittäjää tarvitseville. Haluan ehdottomasti olla luottamuksen arvoinen välittäjä, joka kuuntelee ja kuulee, ja kenen puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa.”

Toni Mäenpää

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Lahti

”Olen aiemmin ollut tanssijana ja laulajana monissa musikaaleissa, eri artistien taustalla sekä useissa tv-produktioissa. Meriitteihini kuuluu tanssin osalta useita SM-mitaleita sekä yksi MM-voitto. Vuonna 2005 näin lehdessä ilmoituksen Lahdessa alkavasta kiinteistönvälittäjän perustutkintokurssista. Ala kiinnosti kovasti, joten päätin ottaa siitä enemmän selvää, ja sille tielle jäin. Bo:lla aloitin Lahden toimiston avautuessa vuonna 2018.

Haluan olla luotettava ja reipas välittäjä, joka tekee työtään koko sydämellä ja asiakaslähtöisesti. Välitysalalla ehdottomasti suurin ja isoin onnistumiseni on ollut LKV-tutkinnon läpäiseminen, sillä se on merkki ammattitaidostani. Motivaationi on tehdä asiat paremmin kuin muut ja kehittyä koko ajan sekä välittäjänä että myyjänä. Erityisesti asiakkaiden kanssa työskenneltäessä on hyvä muistaa, että jokaisella välittäjällä on syystä olemassa kaksi korvaa ja yksi suu. Minun tulee kuunnella enemmän kuin puhua, jotta voin palvella kaikkia asiakkaitani monipuolisemmin ja antaa heille upeita elämyksiä.”

Tiina Virjonen

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Töölö


”Minulla on ylioppilaspohjainen hotellialan koulutus, ja ennen välittäjäuraa tein töitä muodin parissa. Olin työntekijänä muiden yrityksissä, sekä toimin 12 vuotta yrittäjänä. Ensimmäisen sysäyksen välittäjäuralle sain läheiseltäni, joka ehdotti alanvaihtoa. En tarttunut ehdotukseen heti, sillä tyttäreni oli vielä pieni. Ajatus jäi kuitenkin kytemään mieleeni, ja lopulta aloitin välittäjänä marraskuussa 2011. Bo:lle siirryin vuonna 2016, kun ensimmäinen Helsingin toimisto avattiin.

Haluan olla asiantunteva ammattilainen ja aina luottamuksen arvoinen. Työni on suuri luottamustehtävä: minut on palkattu hoitamaan myyntiä tai ostoa, jonka kohteena on usein asiakkaan suurin yksittäinen omaisuus. Tehtävässä onnistuminen motivoi, samoin maaliin mennystä myynnistä tuleva pieni prosentuaalinen provisio. Työ vaati kunnianhimoa ja tavoitteellisuutta, mutta myös tunneälyä. Haluan olla välitysbisneksessä ihminen isolla I:llä.”

Haluatko osaksi ainutlaatuista tarinaa?

Bo:n tekee ihmiset. Tiimimme koostuu yli 240:sta ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistönvälityksen menestystarinaa. Me luomme asiakkaillemme hyviä kokemuksia, erinomaisia kauppoja sekä itsellemme vahvan kilpailuedun alalla.