Etusivu / Ajankohtaista / Tulevia kiinteistönvälitysalan huippuja koulutetaan nyt aivan uudella tavalla – tätä kaikkea on Bo Academy

Tulevia kiinteistönvälitysalan huippuja koulutetaan nyt aivan uudella tavalla – tätä kaikkea on Bo Academy

Yli 200 kovatasoista hakijaa pyrki mukaan uuteen kiinteistönvälitysalan Bo Academy -valmennukseen. Alalla menestyminen edellyttää kovaa työtä, oikeaa asennetta, erinomaisia sosiaalisia taitoja, digitaalisten työkalujen hallintaa sekä vankkaa myynnillistä ja juridista ammattitaitoa. Muuttuvassa asuntomarkkinassa osaaville ammattilaisille on entistä suurempi tarve.

Syyskuussa 2022 käynnistynyt Bo Academy -valmennusohjelma tarjoaa kattavan ja suunnitelmallisen koulutuksen sekä työpaikan Bo:n huippuvälittäjien joukossa. ”Meille tulee paljon kyselyitä siitä, miten pääsee Bo:lle välittäjäksi tai mitä koulutusta ammattiin vaaditaan. Olen ylpeä siitä, että voimme vahvistaa edelläkävijyyttämme myös valmennusohjelmalla, joka luo loistavan perustan välittäjän uralle”, kertoo Bo LKV:n operatiivinen johtaja Saara Murtovaara.

Haku ensimmäiseen Bo Academy -valmennukseen keväällä 2022 herätti suurta kiinnostusta. Yli 200 hakijasta seulottiin 20 parhaiten sopivaa henkilöä ympäri Suomea. ”Hakijoiden ikäjakauma oli laaja, ja valmennukseen valittujen taustoissa korostui vahva kokemus myynnin tai yrittäjyyden parista”, paljastaa Murtovaara tyytyväisenä hakijoiden kovaan tasoon.

Bo Academyn alkujakso sisältää lähi- ja etäopetusta asuntokaupan juridiikasta sekä myyntitekniikoista, jonka tuottamisessa on mukana myös työelämän uudistaja Rastor-instituutti. Valmennuksella luodaan valmiudet lähes kaikkiin välitystyössä kohdattaviin tilanteisiin ja siitä on paljon hyötyä myös kiinteistönvälitysalan tutkintojen suorittamisessa. Kouluttajina on myös tunnettuja nimiä, kuten myyntivalmentaja Mika D. Rubanovitsch sekä yrittäjä–vaikuttaja Natalia Salmela.

”Kokeneiden Bo:n välittäjien mukanaolo valmennuksessa on lisäksi ensiarvoisen tärkeää. He jakavat arvokasta tietoa käytännön työstä. Konkareiden vinkit auttavat onnistumaan, ja hyvillä neuvoilla voi välttää yleisimpiä sudenkuoppia”, Murtovaara kertoo.

Asuntokaupan murroksessa ammattitaito punnitaan

”Korona-aikana asuntokauppa on käynyt kiivaana. Hurjimman hyökyaallon taituttua erot myös myyntituloksissa kasvavat ja osaamiselle onkin erityistä tarvetta. Asiantuntematon hinnoittelu, heikko osaaminen tai epävarma myyntiote ovat silloin taattuja tapoja aiheuttaa pettymyksiä asiakkaille, jotka haluavat saada asuntonsa myydyiksi. Osaajat onnistuvat aina,” toteaa Bo:n toimitusjohtaja Tuomo Räsänen.

Ensimmäisen valmennusjakson läpäisseet saavat Bo Academy -diplomin ja siirtyvät sen jälkeen oman kaupunkinsa mentorin tuella työskentelyyn asuntomyyjä BoAc -nimikkeellä. Kaikissa Bo:n rekrytoinneissa kiinnitetään huomiota siihen, että uudet bo:laiset sopivat myös persoonaltaan tiimiin. ”Bo:ssa teemme paljon työtä oikeiden ihmisten löytämiseksi yhteisöömme. Haluamme mukaan ihmisiä, jotka jakavat arvomme, asenteemme työhön ja varmasti osaavat auttaa asiakkaitamme”, kiteyttää Räsänen.

Lisätiedot:

Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja, Bo Family Group Oy, 040 718 2840, etunimi@bo.fi
Saara Murtovaara, operatiivinen johtaja, Bo LKV Oy, 040 764 4317, etunimi@bo.fi

Vuonna 2015 perustettu Bo LKV toimii kaikissa yli 100 000 asukkaan kasvukeskuksessa Suomessa. Yli 180 välittäjän lisäksi tiimiin kuuluu stailaajia, valokuvaajia, markkinoinnin ammattilaisia ja myynnin tukihenkilöstöä. Bo on 100 % suomalaisomisteinen yritys, jolla on Design From Finland ja Avainlippu -tunnukset. Yritykselle on myös myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo Bo:n olevan valtakunnallisiin tilastoihin verrattuna yksi työpaikkojen edelläkävijöistä.