Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Saara Murtovaara

Aluejohtaja, vastaava hoitaja

040 764 4317 | saara@bo.fi

Saara on energinen, luova visionääri, jonka vankka kokemus ja palava into oppia uutta ovat tehneet hänestä yhden rautaisimmista ammattilaisista välitysalan johtotehtävissä. Bo LKV:n vahvan esteettinen ja asiakasta arvostava ideologia osuu täydellisesti myös Saaran ammatilliseen arvomaailmaan.

Arkkitehtikoulutus on antanut Saaralle vahvan visuaalisen näkemyksen suomalaiseen ja pohjoismaiseen asumiseen. Kiinteistönvälitysalalla työskentely itsenäisenä yrittäjänä ja suurissa organisaatioissa on avannut perspektiiviä asuntokauppaan sekä välittäjien että asiakkaiden näkökulmasta, ja alan järjestötoiminnan kärkipaikoilla Saara on ollut mukana mm. luomassa kiinteistönvälitysalan koulutusjärjestelmiä ja kansainvälisiä yhteistyömalleja. Innovatiivinen perusluonne ajaa etsimään uusia, luontevia vaihtoehtoja nykyisten toimintatapojen kehittämiseen ja uudistamiseen.

Saaran kanssa työskennelleet kuvaavat häntä positiiviseksi ja helposti lähestyttäväksi superosaajaksi, joka luotsaa tiiminsä varmaotteisesti ja samalla rennosti huipputuloksiin. Saaralle on ensiarvoisen tärkeää, että välittäjillä on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja viihtyä siinä – tässä auttavat yli kahdenkymmenen vuoden ajalta kertynyt oma osaaminen sekä Bo:n upeiden tiimien loistava fiilis!

”Just spread your wings.”

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek