Etusivu / Ajankohtaista / Bo LKV laajentaa omistuspohjaansa

Bo LKV laajentaa omistuspohjaansa

Bo LKV saa uuden enemmistöomistajan, kun pääomasijoitusyhtiö Saari Partners ostaa 52% yhtiön osakkeista sen perustajilta. Työ asuntokaupan raikkaana uudistajana ja parhaiden asuntokauppakokemusten tarjoajana jatkuu entistäkin vahvemmin resurssein. Vuonna 2018 Bo kasvoi yli 100 prosentilla ja liikevaihto oli 15 miljoonaa euroa.

Perustajista Anna Ritakallio-Mäkelä ja Tuomas Mäkelä jatkavat merkittävinä vähemmistöosakkaina. Sirena ja Anssi Kiviranta ovat jatkossa pienemmällä omistusosuudella osakkaina. Yhtiön vahvasta välittäjäkunnasta Matias Von Schantz, Linda Kukkonen ja Patrick Frisk Helsingistä, sekä yhtiön toimitusjohtaja Tuomo Räsänen liittyvät mukaan omistajakuntaan uusina pienosakkaina.

”Bo on meille perustajayrittäjille intohimo ja perheenjäsen. Tarkoitus on jatkaa kovaa työtä Bo:n kasvun ja kehityksen eteen ja nyt siihen on entistäkin vahvemmat edellytykset. Asiakkaille tämä tarkoittaa mm. entistäkin vahvempia resursseja sen varmistamiseksi, että he saavat aina parasta palvelua ja parhaan hinnan asunnostaan optimaalisella myyntiajalla”, taustoittavat Tuomas ja Anna Mäkelä.

Kymmenessä kasvukeskuksessa toimiva Bo LKV kasvoi alkuvuonna miltei 70 prosenttia ja tähtää vuonna 2019 yli 24 miljoonan euron liikevaihtoon. Tämä veisi viidettä tilikauttaan tekevän yhtiön jo Suomen kolmen suurimman välitysketjun joukkoon.

”Kasvun takana on alalle poikkeuksellinen yrityskulttuuri ja houkuttelevat palkitsemismallit, jotka ovat saaneet kokeneet välittäjät laajoin joukoin liittymään Bo:n tiimiin”, toimitusjohtaja Tuomo Räsänen kertoo. ”Bo:n palvelukonseptissa asiakkaille on olennaista kokonaisvaltainen palvelu, jossa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja yhtiön digitaalinen kyvykkyys. Visuaalisuus on tärkeä erottautumistekijä: jokainen kohteemme stailataan Bo:n sisustussuunnittelijoiden toimesta ja kaikista kohteista otetaan sisustuslehtitasoinen kuvamateriaali. Markkinoinnissa hyödynnämme aktiivisesti esim. sosiaalista mediaa ja olemme todennäköisesti kansainvälisestikin alan ainoa toimija, joka julkaisee itse korkealaatuista sisustuslehteä”, Räsänen jatkaa.

Saari Partners on vuonna 2018 toimintansa käynnistänyt kotimainen pääomasijoittaja, jonka tiimissä toimivat Ben Wrede, Mia Sirkiä, Pirjo Kiiski ja Mikael Lönnroth

”Bo:n tarinahan on ollut suoraan sanottuna huikea. Asuntokaupassa on nähtävissä mielenkiintoinen murros, joka selvästi avaa uusia mahdollisuuksia ennakkoluulottomille uusille markkinatoimijoille ja uusille innovatiivisille palveluille, niin kuluttajille kuin välittäjillekin”, toteaa Mia Sirkiä Saari Partnersista.

Lisätietoja aiheesta antaa:
Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja, Bo LKV
040 718 2840

Bo LKV syntyi kahden pariskunnan palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Palvelua, joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, inspiroivampaa ja henkilökohtaisempaa.

Neljän vuoden aikana Bo on laajentunut pienestä turkulaisesta kiinteistönvälitystoimistosta alan johtavaksi brändiksi Suomessa.