Etusivu / Ajankohtaista / Bo LKV avaa toimiston Levin ja Ylläksen tunturimaisemiin

Bo LKV avaa toimiston Levin ja Ylläksen tunturimaisemiin

Vapaa-ajan vietto ja lomailu ovat muuttuneet korona-ajan myötä. Kotimaanmatkailun lisäksi suomalaisten kiinnostus vapaa-ajan asuntojen hankkimiseen on kasvanut nopeasti.

Bo LKV on vuosien aikana välittänyt vapaa-ajan asuntoja lukuisilta paikkakunnilta. Lokakuussa yhtiö avaa ensimmäisen kerran toimiston kasvukeskusten ulkopuolelle Levin ja Ylläksen tunturimaisemiin.

”Seuraamme vapaa-ajan asumisen trendejä Bo:ssa aktiivisesti, jotta voimme palvella suomalaisia asumisen asioissa myös siellä, missä he vapaa-aikaansa haluavat viettää”, kertoo Bo LKV:n toimitusjohtaja Tuomo Räsänen.

Bo LKV Levin ja Ylläksen kiinteistönvälittäjänä toimii pohjoisessa kasvanut ja hiljattain juurilleen palannut Tanja Sotka. “Lapista etsitään rauhaa ja tilaa hengittää. Sauna ja takka ovat lähes poikkeuksetta kaikkien Lapin vapaa-ajan asuntojen etsijöiden toivelistalla, sillä vapaa-ajalta toivotaan tunnelmallisuutta ja yhdessäoloa”, Sotka kertoo. Ulkoilumaastojen, kuten moottorikelkkareittien tai hiihtolatujen alkaminen loma-asunnon vierestä on myös myyntivaltti.

Etätyön yleistyminen on mahdollistanut sen, että kakkoskodissa voi viettää pidempiä aikoja ja elää myös arkea. Varustelutason osalta jokaisella ostajalla on omat tarpeensa. Ympärivuotiseen käyttöön tulevien loma-asuntojen kohdalla kauppa ei ole niin sesonkiin sidottu, vaan kauppaa tehdään käytännössä ympäri vuoden. 

Sotka on toivottu vahvistus muiden Bo:n toimistoiden välittäjille, joiden asiakkailla on tarve Levin ja Ylläksen alueilla toimivalle kiinteistönvälityksen ammattilaiselle. “Paluu pohjoiseen tuntui oikealta ja aivan samalta minusta tuntui, kun sait liittyä Bo:n huipputiimiin. Saan tarjota henkilökohtaista palvelua, jossa tulokset syntyvät alan parhaiden ammattilaisten yhteistyönä,” Sotka iloitsee. 

Tutustu myytäviin loma-asuntoihin