Etusivu / Ajankohtaista / Bo LKV jatkaa laajentumistaan – Uusi kiinteistönvälitystoimisto Hämeenlinnaan

Bo LKV jatkaa laajentumistaan – Uusi kiinteistönvälitystoimisto Hämeenlinnaan

Bo:n tavoitteena on pitkäjänteisesti kehittää toimintaansa Hämeenlinnassa ja saavuttaa alueella merkittävä markkinaosuus. Valtakunnallisesti Bo oli vuonna 2022 noin 36,4 miljoonan euron liikevaihdollaan jo maan kolmanneksi suurin toimija.

Bo tunnetaan vahvan visuaalisesta otteestaan ja mm. siitä, että konseptiin kuuluu aina myytävän kohteen stailaaminen, sisustuslehtitasoiset kuvat sekä kattava markkinointi sosiaalisessa mediassa.

”Hämeenlinna ympäristökuntineen on upeaa seutua järvenrantoineen ja kulttuurimaisemineen. Olemme jo entuudestaan saaneet mukavasti paikallisia kohteita Tampereen tiimin voimin myyntiimme, mutta oma toimisto parantaa varmasti mahdollisuuksiamme palvella Hämeenlinnalaisia entisestäänkin heidän asumisen unelmiensa toteuttamisessa”, kertoo Bo:n Suur-Hämeen aluejohtaja Riina Ritola.

”Hämeenlinnan seutu on elinvoimainen ja tärkeä alue meille. Radan varressa sijaitsevana se myös kytkeytyy yhä selvemmin pääkaupunkiseudun työssäkäyntialueeseen. Uuden toimiston myötä uskon, että voimme myös auttaa entistä paremmin niitä pääkaupunkiseudun asiakkaitamme, jotka etsivät viihtyisiä koteja Hämeenlinnan seudun upeista maisemista”, sanoo Bo LKV:n toimitusjohtaja Tuomo Räsänen.

Bo LKV Hämeenlinnan uusi toimisto sijaitsee Suomen kasarmien alueella vanhassa tallirakennuksessa, joka tarjoaa raikkaan erilaiset puitteet modernille kiinteistönvälitystoimistolle.

Hämeenlinnan toimisto tekee läheistä yhteistyötä Bo:n Tampereen toimiston kanssa, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2017. Bo LKV on perustettu vuonna 2015 Turussa ja laajentunut sittemmin neljäntoista toimiston ketjuksi, joka palvelee laadukkaan asuntokaupan ystäviä Helsingistä Leville 240 hengen voimin.

Lisätiedot:

Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja, Bo Family Group Oy, 040 718 2840, tuomo@bo.fi
Riina Ritola, Suur-Hämeen aluejohtaja, Bo LKV Oy, 050 441 1772, riina@bo.fi