Etusivu / Ajankohtaista / Bo LKV Kuopio on avattu!

Bo LKV Kuopio on avattu!

INTOHIMOINEN VÄLITYSTIIMI VALMIINA TOTEUTTAMAAN ASUMISEN UNELMIA

”Bo Kuopion tiimi koostuu Kuopion alueen huippuvälittäjistä. Kaikki ovat alan ammattilaisia, alalla jo ennestään toimineita kiinteistönvälittäjiä. Tiimin konkarit ovat olleet alalla jo viisitoista vuotta, ja mukana on myös tuoreempia, pari vuotta alalla toimineita välittäjiä. Kaikki ovat todella innoissaan uudesta Bo:sta Kuopiossa ja brändin upeasta konseptista”, Bo Kuopion myyntipäällikkö Maria Keinänen kertoo.

”Olemme saaneet jo ennen avausta paljon positiivista palautetta Bo:n konseptista ja laadukkaasta brändistä, jota myös asiakkaat osaavat arvostaa. Odotamme siis todella huikeaa vuotta 2020 ja paljon uusia ja vanhoja asiakkaita sekä kaikenlaisia koteja myyntiin. On mahtavaa, kun voimme luvata asiakkaalle todella laadukkaan myyntikonseptin ja alan parhaat välittäjät. Meistä kaikista on myös ihan huippua tehdä töitä yhdessä juuri tässä tiimissä – olemme nyt jo perhe Bo Kuopion alla. Meillä on tosi hauskaa ja kivaa yhdessä, ja sillä fiiliksellä  tehdään huipputuloksia yhdessä”, Maria iloitsee.

Tutustu Kuopion tiimiin täällä, ota yhteyttä haluamaasi välittäjään ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille. Voit myös piipahtaa toimistollamme moikkaamassa tiimiämme – muista napata samalla mukaasi upea Bo Living -lehtemme!