Etusivu / Ajankohtaista / Unrealerin brändi uudistuu – uusi nimi ja ilme, sekä entistä vahvempi kyky palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti

Unrealerin brändi uudistuu – uusi nimi ja ilme, sekä entistä vahvempi kyky palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti

Suomen johtava kiinteistöjen markkinointi- ja visualisointiratkaisuihin keskittynyt yritys Unrealer Oy on tammikuusta 2022 alkaen nimeltään Bo Business. Nimenmuutos näkyy asiakkaillemme vaiheittain kevään kuluessa, mutta toimintamme säilyy ennallaan.

Uudistuksen taustalla on jo maaliskuussa 2020 toteutettu yrityskauppa, jonka myötä yhtiöstä tuli osa Bo Family Group -konsernia, sekä sen myötä yhdessä käynnistetty pitkäjänteinen palvelu- ja prosessikehitys.

Markkinoinnin, brändäyksen ja visuaalisen tuotannon ammattilaisista koostuva asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaitamme juuri samalla tavoin ja samalla arvostuksella kuin ennenkin. Yhteistyössä Bo LKV:n  huippuvälittäjien ja heidän myyntiosaamisensa kanssa muodostamme vielä entistäkin vahvemman kokonaisuuden”, toteaa liiketoimintajohtaja Rasmus Fagerström.

Olemme yhdessä rakentaneet toimintamallin, jonka myötä voimme kunkin kiinteistöalan asiakkaamme tarpeiden mukaan tarjota juuri hänelle sopivan markkinoinnin ja myynnin palvelukokonaisuuden. Kyse voi olla esimerkiksi yksittäisestä visualisointikuvasta tai videotuotannosta, vaativasta kohdebrändäyksestä tai sitten kokonaisvaltaisesta yhteistyöstä, joka sisältää myös kohdemyynnin.

”Saumattoman yhteisen tekemisen myötä on luontevaa yhtenäistää myös ilmeemme ja viestimme. Omana tulosyksikkönään Bo-konsernissa toimiva Bo Business luo vahvan pohjan tarjota erityisesti rakennuttajille markkinoiden edistyksellisimpiä markkinointi- ja myyntipalveluita ”, kertoo Tuomo Räsänen Bo Family Groupin toimitusjohtaja.

Siirry uusille Bo Businessin nettisivuille

Lisätietoja: 

Rasmus Fagerström
Liiketoimintajohtaja Bo Business
rasmus.fagerstrom@bo.fi
p.
040 736 1105