Etusivu / Ajankohtaista / Ylläksen uudet luksushuvilat menivät kuin kuumille kiville – varattiin loppuun vain kolmessa päivässä

Ylläksen uudet luksushuvilat menivät kuin kuumille kiville – varattiin loppuun vain kolmessa päivässä

Suomen asuntomarkkinoiden hidastuminen ei yllä Suomessa pohjoisen kohteisiin, jossa asunnot menevät kuin kuumille kiville. Ylläksellä sijaitsevan Joiku Ski & Lake Chalets -huvilakokonaisuuden ennakkomarkkinointi sai huviloiden varaukset täyteen ennätyksellisen nopeasti, vain kolmessa päivässä.

”Odotukset hankkeen suhteen olivat korkealla, silti tämä huikea vastaanotto yllätti minutkin. Ja vaikka varaukset täyttyivät vauhdikkaasti, niin aktiivinen keskustelu kiinnostuneiden kanssa jatkuu”, kertoo kohteen myynnistä vastaava Bo LKV:n kiinteistönvälittäjä Tanja Sotka tyytyväisenä. Moni Joikun huviloista kiinnostunut ei luovu Lapin unelmasta, joten peruutusten toivossa useat ovat ilmoittautuneet varattujen huviloiden jonotuslistalle. ”Kyllähän peruutuksia joskus tulee, joten varasijalle kannattaa ehdottomasti liittyä”, Tanja kannustaa.

Laadukasta ja nautinnollista asumista

Joiku Ski & Lake Chalets – huvilat edustavat tyyliltään modernia skandinaavista arkkitehtuuria. Lapin upean luonnon lumo ulottuu sisätiloihin isoista ikkunoista avautuvien hulppeiden järvi- ja tunturimaisemien myötä. Upea arkkitehtuuri ja ylellinen tunnelma tarjoavat loistavat puitteet yhdessäololle. Huvilat sijaitsevat järven rannalla Äkäslompolon palvelujen läheisyydessä, mikä tekee asumisesta nautinnollista ja helppoa. Monipuoliseen käyttöön suunnitellut huvilat sopivat yhtä hyvin vakituiseen asumiseen, etätyöpisteeksi kuin lomailuunkin.

Yhteisöllisyyttä ja elämyksiä

Ainutlaatuinen Joiku mahdollistaa yhteisöllisyyden ja tarjoaa myös elämyksiä. Asukkailla on mahdollisuus saunoa puulämmitteisessä rantasaunassa, jonka laiturilta pääsee kesällä uimaan ja talvella pulahtamaan virkistävään avantoon. Piha-alueen modernissa laavussa voi järjestää omalle porukalle ikimuistoisista hetkiä nuotion äärelle tai nauttia yhdessäolosta naapureiden kanssa. Lisänä on yhteiskäyttöön hankitut maastopyörät ja sup-laudat, joilla pääsee helposti uusien elämysten äärelle.

”Joiku on sijainniltaan ja konseptiltaan hyvin poikkeuksellinen. Huvilat mahdollistavat laadukkaan ja nautinnollisen asumiskokemuksen, koska kaikki on yksityiskohtia myöten hyvin suunniteltu ja asumiseen tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Huvilat sopivat monenlaiseen käyttöön. Kyseessä on vahva konsepti ja erottuva tuote, joten uskon niistä tulevan myös erittäin haluttuja vuokrakohteita”, Tanja vakuuttaa. Lapin akuutin asuntopulan lisäksi huviloiden ennennäkemätöntä suosiota selittää myös tämän päivän ostajien arvostamat käyttökustannuksia säästävät energiaratkaisut.

Ekologisuutta ja vaivattomuutta

Vihreitä arvoja edustavan Joikun huviloiden energialähteinä käytetään aurinkoenergiaa sekä maalämpöä. Omistajille helpotusta ja kustannussäästöä tuo myös koko yhtiön huviloiden ylläpidosta huolehtivat paikalliset luottokumppanit, jotka pitävät huolta huvila-alueen ja rakennusten kunnossapidosta ympäri vuoden.
Huviloiden vuokraus ja siihen liittyvät palvelut hoituvat yhteistyökumppanin ”avaimet käteen” -palvelulla. Joten omistajat pystyvät helposti maksimoimaan huviloiden käyttöaseen ja kerryttämään vuokratuloja niinä aikoina, kun he eivät itse ole paikalla.

Menestyksen iloa

Joikun onnistuneen ennakkomarkkinoinnin toteutti kokenut uudiskohteiden markkinointiin erikoistunut Bo Business Oy. Lanseerauskampanjan tavoitteet ylittyivätkin kaikilla mittareilla. Digimarkkinoinnin ja webinaarin ansiosta saatiin kerättyä merkittävä, kohteesta kiinnostuneista henkilöistä koostuva asiakasrekisteri. Lisäksi Joikun kohdesivustolle saatiin tuhansia kävijöitä vain muutamassa päivässä ja LinkedIn -julkaisuilla saatiin parissa viikossa yli 100 000 ihmisen huomio.

”Tällainen menestys uudiskohteen ennakkomarkkinoinnissa on hyvin poikkeuksellista, varsinkin tässä markkinatilanteessa. Joikun teaser-markkinoinnin aloituksesta alkaen kohteen ympärille saatiin paljon kiinnostusta ja pöhinää”, iloitsee Bo Busineksen markkinointipäällikkö Iina Rahko.

Toiveiden täyttäminen luo kysyntää

Huvilakokonaisuuden rakennuttamisesta vastaavan Havu Properties Oy:n osakas Tuomas Mäkelä myhäilee tyytyväisenä kohteen saamasta vastaanotosta. ”Menestys on osoitus siitä, että olemme tiimimme kanssa onnistuneet luomaan aivan uudenlaisen ja kiinnostavan asuntotuotteen, jolle on kysyntää. Uusi konseptimme vastaa aidosti tämän päivän ostajien tarpeisiin ja toiveisiin. Tästä on erittäin hyvä jatkaa”, riemuitsee Tuomas ja paljastaa samalla, että suunnitteilla on Joiku II -hanke, josta kerrotaan lisää myöhemmin.

Lisätietoja: joikuyllas.fi, havuproperties.fi