Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Tuomas Mäkelä040 553 6445 | tuomas@bo.fi

Tuomas tunnetaan luovana, dynaamisena, ihmisläheisenä ja ratkaisukeskeisenä modernin asumisen moniosaajana ja vahvana vaikuttajana omalla toiminta-alueellaan.

”PASSION NEVER FAILS”

Työelämässään Tuomaksella on omien sanojensa mukaan ollut harvinainen onni saada yhdistää kaksi intohimoaan – yrittäjyyden ja asunnot. Ennen Bo:ta Tuomas on yhdessä vaimonsa Annan kanssa luonut useita menestyksekkäitä konsepteja ja brändejä asumisen ja designin ympärille. Heidän suunnittelemat ja toteuttamat skandinaaviset kodit Less is more –brändin alla ovat muun muassa noteerattu laajasti sekä suomalaisissa että ulkomaisissa medioissa.

Monipuolinen ja vahva tausta asumisen ympärillä, pettämätön visuaalinen silmä, tinkimätön suhtautuminen yksityiskohtiin, jatkuva totuttujen mallien kyseenalaistaminen, pohjaton kehittymisen jano sekä tapa kohdata jokainen ihminen inhimillisesti ja yksilöllisesti ovat kuljettaneet Tuomaksen nykyiseen unelma-ammattiinsa Bo LKV:n yrittäjäksi.

Vapaa-ajan, kuten työelämänkin, Tuomas on saanut jakaa jo 11 vuoden ajan rakkaan vaimonsa Annan kanssa. Annan lisäksi tärkeintä ja parasta Tuomaksen elämässä on ihana Aida-tytär. Perheen ja ystävien kanssa yhdessäolo onkin se Tuomakselle se mieluisin vastapaino kovalle työnteolle. Lisäksi Tuomas nauttii mm. tenniksen pelaamisesta, lukemisesta, matkustamisesta, pitkistä illallisista hyvän ruoan ja juoman parissa sekä yleisesti elämän pienten, mukavien asioiden fiilistelystä. Inspiraatiota Tuomas ammentaa tekemiseensä mm. seuraamalla aktiivisesti erilaisia trendejä ja ilmiöitä, uusia liikeideoita, konsepteja ja mielenkiintoisia brändejä, designia ja arkkitehtuuria sekä ylipäänsä havainnoiden uteliaan kiinnostuneesti ympäröivää maailmaa ja sen mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek