NAANTALIN ASUNTOMESSUT

15.7.-14.8.2022

Villa Pinta sisustettiin Bo:n uniikeilla asiakaseduilla

Naantalin asuntomessualueelle valmistuva, arkkitehdin suunnittelema Villa Pinta on asiakkaamme Kati Jensenin tuleva koti, josta löytyy niin tunnelmallinen viherhuone, suuri vaatehuone kuin yli sataneliöinen kattoterassi. Sisustus Katin unelmien kotiin syntyi pääasiallisesti Bo:n ainutlaatuisien asiakasetukumppanien tuotteilla. Yli 20 kumppaniyrityksemme valikoimista löytyy laadukkaita tuotteita ja materiaaleja uuden kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan. Eduista pääsevät nauttimaan kaikki Bo:n myyjä- ja ostaja-asiakkaat.

Villa Pintan maanläheisten ja rouheiden kivipintojen vastapariksi sisustukseen valittiin lämmintä tammea, messinkisiä yksityiskohtia ja pehmeitä luonnonmateriaaleja. Kokonaisuus keskustelee saumattomasti suurista ikkunoista avautuvan metsä- ja merimaiseman kanssa.

Naantalin asuntomessualue sijaitsee Luonnonmaan saarella viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Naantali on asuinalueena idyllinen ja myös alueen palvelut sekä harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Varsinais-Suomen asuntokaupan erinomaisesti tunteva Turun tiimimme palvelee koko aluetta suurella intohimolla ja taatuin tuloksin.

Villa Pintan sisustuksen tuotetiedot

villa-pinta-kati-jensen

Villa Pinta on Katin toteutunut unelma

Villa Pinta on Naantalin asuntomessujen suurin kohde, jossa kerrospinta-alaa on 301 neliötä ja asuinneliöitä 182. ”Halusin kodissani panostaa tilan määrään”, Kati Jensen kertoo.