Etusivu / Blogi / Haastattelut / Maiju Voutilaiselle välittäjän valinta toi mielenrauhaa
Bo Living
Haastattelut

Maiju Voutilaiselle välittäjän valinta toi mielenrauhaa

Somevaikuttaja ja tunnettu tubettaja Maiju Voutilainen alkoi haaveilla uudesta kodista ja päätti myydä asuntonsa avullamme. Maiju on todella tyytyväinen siihen, ettei asunnon myyntiä tarvinnut hoitaa yksin, vaan hän pystyi luottamaan asunnon myynnin olevan osaavissa käsissä.

Sopivan kiinteistönvälittäjän valinta oli ensimmäisiä askelia, kun somevaikuttaja Maiju Voutilainen alkoi miettiä kotinsa myyntiä. Maijun tuttavapiiristä löytyi onneksi useita asunnon myyneitä, joilla oli antaa suosituksia. ”Ystävilläni oli hyviä kokemuksia Bo:sta, ja olin itsekin kiinnittänyt huomiota Bo:n asuntoilmoituksiin, joiden visuaalinen ote herättää kiinnostuksen”, Maiju kertoo.

Välittäjän apuun ja ammattitaitoon turvautuminen tuntui Maijusta siksikin luontevalta, että kyseessä on hänen ensiasuntonsa myynti. ”En tiennyt oikeastaan mitään käytännön myyntityöstä tai asuntokaupan juridisista yksityiskohdista. On kiva, että ammattilainen hoitaa myynnin ja itse voin keskittyä muuhun”, hän toteaa. Välittäjältään Maiju toivoi hyvää asuinalueensa tuntemusta sekä helposti lähestyttävää, rentoa persoonaa. Bo:n Ullanlinnan asuntomyyjä Jesper Rautiaisessa yhdistyivät molemmat.

Maiju Voutilainen ja suloinen Nakki-kissa.

Maiju Voutilainen myi asuntonsa Bo LKV:n kautta.

AINA AJANTASALLA MYYNNISTÄ

Maijun ja Jesperin yhteydenpitoa helpotti Bo App -palvelu. Asunnon myynnin vaiheiden seuraaminen on Maijulle tärkeä asia, ja palvelusta hän voi aina tarkistaa ajankohtaiset tapahtumat. Bo App -palvelusta löytyvät helposti yhdestä paikasta kaikki asunnon myyntiprosessin vaiheet ja niihin liittyvät käytännön asiat – aina toimeksiantosopimuksen tekemisestä asunnon myyntistailaukseen ja -kuvaukseen, esittelyihin, aktiivisiin ostotarjouksiin sekä kaupantekoon.

”Palvelu on selkeä ja sitä on helppo käyttää. Etenkin kun myynti-ilmoitus julkaistiin, oli kiinnostavaa seurata, kuinka paljon sitä käytiin katsomassa ensimmäisinä päivinä. Ja sain aina helposti Jesperiltä lisätietoa, jos jokin mietitytti”, Maiju kehuu.

TUTUSTU BO APP -PALVELUUN

Maiju Voutilainen seurasi asuntonsa myyntiä Bo App -palvelussa.

Seuraavaksi Maiju Voutilainen alkaa etsiä uutta kotia.

VÄLITTÄJÄN KORVAAMATON TUKI

Maiju on todella tyytyväinen siihen, ettei asunnon myyntiä tarvinnut hoitaa yksin. ”Minulla oli koko ajan sellainen olo, että asunto oli ehdottomasti osaavissa käsissä. Tiesin, että Jesper halusi saada hyvät ja onnistuneet kaupat. Hän oli myös sopivan tsemppaava, jos minua huolestutti jokin. Se vähensi myös omaa stressiä!” Maiju vakuuttaa.

Jesperin rauhallisen otteen ansiosta Maiju malttoi odottaa tarjousta, johon hän oli itsekin tyytyväinen. Nyt asunnolle on löytynyt uusi omistaja, ja seuraavaksi onkin Maijun vuoro astua ostajan rooliin ja aloittaa uuden kodin etsintä. Tulevasta asunnosta hän toivoo itselleen pitkäaikaista kotia.

Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjämme hoitavat asuntosi myynnin ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Kun olet aikeissa myydä, ota meihin yhteyttä.

VARAA MAKSUTON ARVIOKÄYNTI