Etusivu / Blogi / Haastattelut / Remppa vai muutto Suomen upeat muuttokohteet löytyivät yhteispelillä
Bo Living
Haastattelut

Remppa vai muutto Suomen upeat muuttokohteet löytyivät yhteispelillä

Nelosen Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa kiinteistönvälittäjämme Anne Ramsay etsii koko Bo:n tuella ohjelman perheille täydellisiä muuttokohteita. Blogissamme Anne paljastaa, kuinka ohjelmassa esiteltäviä kohteita etsittiin, ja millaisia ajatuksia hänellä on välittäjän työstä.

Remppa vai muutto Suomi -sarjan jokaisessa jaksossa yksi perhe pääse toteuttamaan kotiunelmiaan. Bo LKV:n kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay kilpailee leikkimielisesti sisustusarkkitehti Marko Paanasen kanssa siitä, onko perheelle täydellinen ratkaisu nykyisen kodin remppa vai muutto uuteen kotiin.  

Annen mielestä roolitus oli erittäin onnistunut. ”Ohjelman tekeminen oli todella hauskaa, ja sain esiintyä  sataprosenttisesti omana itsenäni. Lisäksi Marko on juuri sellainen persoona, kuin olin kuvitellut, ja vielä super paljon hauskempi. Kuvauksissa oli aina rento ja hullutteleva tunnelma. En keksi ketään, kuka olisi ollut parempi juontajapari”, Anne hehkuttaa.

LUE LISÄÄ: Remppa vai muutto Suomi – mitä on luvassa, Marko Paananen? 

Anne Ramsay ja Marko Paananen

Koko tiimin yhteinen onnistuminen  

Remppa vai muutto Suomi –sarjassa perheille esitellään yhteensä 30 kotia, jotka ovat kaikki Bo:n myyntikohteita. Perheiden toiveita vastaavia koteja etsittiin eri puolilta Suomea, ja Annen tuli perehtyä jokaiseen asuinalueeseen huolellisesti. ”Ohjelmassa on paljon alueita, jotka olivat minulle täysin tuntemattomia, ja niihin perehtyminen vei paljon aikaa. Vallitsevassa markkinatilanteessa sopivien kohteiden löytäminen juuri kuvaushetkellä oli myös haastavaa, sillä asuntojen myyntiajat ovat ennätyslyhyitä ja kysyntää on paljon”, Anne kuvailee. 

Kohteiden etsinnässä Anne sai apua koko Bo:n tiimiltä, mikä näkyy myös ohjelmassa. Bo:n toimistoilla kuvatuista kohtauksista välittyy tunnelma, joka on Annen mukaan aidointa Bo:ta. ”Välittäjäkollegani auttoivat minua esiteltävien kohteiden löytämisessä, ja myös stailaajamme olivat todella aktiivisia ehdottamaan sopivia kohteita. Kaikkien työmäärä on ollut todella hurja, mutta puhaltamalla yhteen hiileen saimme ohjelmaan kattauksen upeita koteja”, hän kertoo.  

Ohjelma on lähentänyt Annen välejä Bo:n eri toimistoihin ja tiimeihin. ”Ehdottomasti yksi parhaimmista asioista koko ohjelman teossa on ollut se, että olen saanut tutustua niin moneen bolaiseen ympäri Suomen. Aiemmin en tuntenut esimerkiksi Turun ja Tampereen tiimeistämme ketään. Silti kaikkialla, missä olemme käyneet kuvaamassa, on ollut mahtava tiimihenki ja halu viedä Bo voittoon. Varsinkin aluetuntemuksen osalta tiimien apu on ollut korvaamatonta”, Anne kiittelee.  

Anne Ramsay Remppa vai muutto Suomi -sarjan kuvauksissa

Rakkaudesta välitysalaa kohtaan 

Anne tiesi jo lapsena haluavansa kiinteistönvälittäjäksi. Uransa alkuvaiheessa hän työskenteli välitysliikkeessä assistenttina korkeakouluopintojen ohella. “Tein niitä hommia vähän alle vuoden, jonka jälkeen suoritin LKV-tutkinnon keväällä 2018. Siitä välitysurani lähtikin nopeasti lentoon”, Anne muistelee. Vuotta myöhemmin hän päätti ottaa seuraavan ison askeleen urallaan ja hypätä mukaan Bo:n riveihin. “Olin aina halunnut päästä Bo:lle tyylikkään brändin ja välittäjien tasokkuuden vuoksi. Koin, että saisin täällä positiivista painetta menestyä urallani.”  

Ihailemansa yrityksen edustaminen koko Suomen edessä on ollut Annelle iso vastuu. ”En yleensä jännitä mitään, mutta totta kai koko firman edustaminen on iso asia. Itsevarmuutta kuitenkin tuo se, että olen aiemmin tehnyt hyvää tulosta Bo:lla, ja että voin ohjelman kautta edesauttaa meitä kaikkia”, hän kertoo.   

Yksi tärkeimmistä tavoitteista Annelle oli päästä ohjelman kautta vaikuttamaan siihen, millaiseksi kiinteistönvälitysala ja välittäjien työ mielletään. ”Halusin tuoda esiin ammattitaitoamme ja sitä, kuinka paljon työ oikeasti vaatii. Me teemme kaikkemme sen eteen, että asiakkaat tuntisivat tulleensa kuulluksi, ja löytäisimme heille juuri sen oikean kodin”, hän painottaa. 

Anne Ramsay

Lähde syksyllä rohkeasti asuntonäytöille 

Remppa vai muutto Suomi sytyttää varmasti monissa kipinän muutosta. Annen mielestä asuntonäyttöjä kannattaa lähteä kiertämään rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. ”Näytöillä käydessä näet erilaisia koteja ja ratkaisuja. Vasta silloin opit, mikä toimii oikeasti ja mikä ei. Mukaan kannattaa ottaa myös lista asioista, jotka asunnossa tulee ehdottomasti olla, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin. Lisäksi koronan takia ainakin useat pääkaupunkiseudun näytöt ovat 15–20 minuutin yksityisnäyttöjä, jolloin asunnossa kiertelylle jää vähemmän aikaa. Listan avulla tarkistat nopeasti, vastaako kohde toiveitasi”, hän vinkkaa.  

Remppa vai muutto Suomi -sarjaa voit seurata torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. Lisätietoja ohjelmasta löydät Remppa vai muutto -sivuiltamme. Kun haluat toteuttaa oman asumisen unelmasi, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa.

Tutustu palveluumme