Remppa vai muutto Suomi

Saammeko esitellä kauniin kotisi televisiossa?

Välittämiemme ihanien kotien joukosta osa saa ennennäkemätöntä näkyvyyttä Remppa vai muutto Suomi -uutuusohjelmassa, joka nähdään Nelosella syksyllä 2021. Esittelemme myynnissä olevia asuntoja ohjelmaan jo valituille perheille. Sinun upea kotisi voi olla yhden perheen suurin unelma. Jos harkitset asuntosi myyntiä, ota yhteyttä niin kerromme lisää sekä ohjelmasta että tavastamme myydä asuntosi tehokkaasti ja tyylillä.

Varaa maksuton arviokäynti

Näin myymme asuntosi

Ammattitaitoiset huippuvälittäjät

Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjämme ovat alueensa parhaimmistoa. Tutustumme jokaiseen kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme juuri sille sopivan myyntitavan. 

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus kuuluvat aina hintaan

Tuomme asuntosi parhaat puolet ja tunnelman esiin. Valitsemme parhaat kuvakulmat ja upeiden valokuvien avulla erotumme muista vastaavista kohteista. Tiimissämme toimivat alan lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat ja stailaajat.

Tehokas myyntikonsepti ja ainutlaatuinen näkyvyys

Saamme asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Myynnin tukena on vahva brändi ja modernin markkinoinnin suvereeni hallinta. Näymme siellä, missä potentiaaliset ostajat ovat ja hallitsemme perin pohjin modernin markkinoinnin.

Remppa vai muutto Suomi syksyllä 2021 nelosella

Kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay ja sisustusarkkitehti Marko Paananen ovat Remppa vai muutto Suomi -ohjelman juontajakaksikko

Lue lisää

Inspiroiva uutiskirje asumisen ystäville

Uutiskirjeemme tilaajana saat joka kuukausi suoraan sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota sisustamiseen, tietoa asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista.

Tilaa uutiskirjeLue lisää

Asunto myyntiin - mitä kannattaa remontoida?

Kun oma asunto päätetään laittaa myyntiin, ei siitä saatava hinta ole mikään pikkujuttu. Siksi moni pohtii asunnon...
Lue lisää >

Miksi stailata asunto myyntikuviin?

Meille on aina ollut tärkeää, että jokainen meille myyntiin tuleva koti näyttäytyy parhaimmillaan potentiaalisille ostajille. Siksi jokainen...
Lue lisää >

5 syytä, miksi valita kiinteistönvälittäjä myymään asuntosi

Asunnon myyminen ja uuden kodin löytäminen ovat monelle elämän suurimpia tapahtumia. Ne voivat kuitenkin viedä aikaa ja...
Lue lisää >