Remppa vai muutto Suomi

Toteutamme asumisen unelmia televisiossa!

Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa esittelemme perheille välittämiämme upeita asuntoja. Kiinteistönvälittäjä Anne Ramsayn ja koko tiimimme ammattitaito pääsee esille, kun pyrimme löytämään perheiden toiveita vastaavat kodit. Onko sinullakin asumisen unelma, jonka toteuttamista harkitset? Oletko myymässä nykyistä kotiasi? Ota yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti niin kerromme lisää tavastamme myydä asuntosi.

Remppa vai muutto Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Remppa-, muutto- ja sisustamisunelmia mahdollistamassa myös Nordea ja Vepsäläinen.

NÄIN MYYMME ASUNTOSI

RVM

Unelmakotiin ohjelman myötä

Miia ja Antti perheineen löysivät uuden unelmiensa kodin Remppa vai muutto Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella. Kodin perheelle löytänyt kiinteistönvälittäjä Piia Järvinen kertoo, miksi lapsiperheen kannattaa valita rempan sijasta muutto.

Anne Ramsay Bo LKV

Remppa vai muutto Suomen upeat kohteet löytyivät yhteispelillä

Remppa vai muutto Suomi –sarjassa perheille esitellään yhteensä 30 kotia, jotka ovat kaikki Bo:n myyntikohteita. Blogissamme välittäjämme Anne Ramsay paljastaa, kuinka ohjelmassa esiteltäviä kohteita etsittiin, ja millaisia ajatuksia hänellä on välittäjän työstä.

Marko Paananen Remppa vai muutto

Marko Paanasen vinkit remontointiin ja asumiseen

Marko Paanaselle kotien toiminnallisuuksien parantaminen on keskiössä niin sisustusarkkitehdin arjessa kuin Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassakin. Haastattelussamme hän pohtii asumisen ja remontoinnin yleisiä haasteita, sekä antaa asiantuntijavinkkejä niiden ratkaisemiseen.

Remppa vai muutto Suomi Nelosella ja Ruudussa

Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa esittelemme perheille 30 upeaa välittämäämme muuttokohdetta. Yli 180 huippuvälittäjän lisäksi tiimiimme kuuluu mm. stailaajia, valokuvaajia ja markkinoinnin osaajia. Ohjelmassa perheiden asuntounelmia ovat tiimistämme toteuttamassa: