Etusivu / Blogi / Kodit / 3D-asuntoesittely: ihastuttava loft-koti Kivistössä
Bo Living
Kodit

3D-asuntoesittely: ihastuttava loft-koti Kivistössä

Sisustuslehtitasoisten myyntikuvien lisäksi esittelemme kodit myös 3D-asuntoesittelyn avulla. Muun muassa tämä elegantti ja tyylillä remontoitu loft-koti Vantaalla löysi nopeasti uudet asukkaat kauttamme tänä keväänä.

Tunnelmallinen ja taidolla remontoitu loft-koti

Pääsimme osallistumaan tämän hienostuneen loft-kodin asukkaiden asuntounelmien toteuttamiseen Vantaan Kivistössä, kun asunto päätettiin myydä. He olivat aikoinaan ostaneet asunnon raakapintaisena ja remontoineet siitä juuri itselleen mieluisan. Kaikesta näkee, että tämä loft-koti on tehty tinkimättömästi ja panostamalla laatuun. Valitut ratkaisut ovat paitsi kauniita myös käytännöllisiä. Esimerkiksi korkea aamiaiskaappi on juuri nyt monen trenditietoisen kotikokin toivelistalla. Sijainti ruokapöydän vieressä on optimaalinen, sillä arjen tärkeimmät keittiötarvikkeet ovat näin käden ulottuvilla.

Loft-kodin tunnelmaa korostavat suuret ikkunat. Molempiin makuuhuoneisiin johtavat leveät pariovet, jotka helpottavat valon esteetöntä kulkua läpi asunnon. Kerrostalokodin viihtyvyyden kruunaavat oma parveke sekä sauna.

Asunnon raikas tunnelma saatiin aurinkoisena kevätpäivänä ikuistettua upeisiin myyntikuviin. Valitut kuvakulmat korostivat loft-kodin yksilöllisiä piirteitä kuten ylellistä bianco carrara -marmoritasoja, joita oli käytetty niin keittiössä, eteisessä kuin kylpyhuoneessa.

Molempiin makuuhuoneisiin johtavat leveät pariovet, jotka helpottavat valon esteetöntä kulkua läpi koko loft-kodin.

3D-asuntoesittely ihastutti ja vauhditti myyntiä

Myyntikuvien lisäksi asunnosta kuvattiin tyylikäs 3D-asuntoesittely, joka on yksi kevään uusimmista palveluistamme. 3D-esittelyn ansiosta potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla se tarjoaa valokuvia monipuolisemmat mahdollisuudet tutustua asuntoon, sillä katsojalla on vapaus liikkua asunnossa ja nähdä se jokaisesta suunnasta.

”Yllätyin itsekin, miten todellisuutta vastaava 3D-esittely oli. Asunnosta ja sen mittakaavasta sai helposti oikean ja realistisen käsityksen”, myyjä kertoo.

Aivan pääsiäispyhien alla alkaneesta myyntiprosessista tuli lopulta todella lyhyt, sillä Vantaan toimistomme kiinteistönvälittäjä Katariina Ahlbäck vastaanotti hyväksytyn ostotarjouksen vain muutamassa päivässä. Kauniisiin kuviin ihastunut ostaja pääsi tutustumaan asuntoon 3D-esittelyn avulla ennen kuin varasi yksityisesittelyn välittäjältä. Kauniisti pidettyyn kotiin oli helppo ihastua myös paikan päällä kiireettömästi, kun yksityisesittely järjestyi nopeasti  pääsiäispyhistä huolimatta.

”3D-asuntoesittelyn parhaaksi puoleksi on pakko sanoa, että sen avulla pystyimme palaamaan asuntoon vielä jälkeenpäin. Tulipa sen avulla suunniteltua ja mitattua jopa parvekelasien asennusta tulevaa kesää varten”, iloitse puolestaan ostaja, joka oli aiemmin myös myynyt edellisen kotinsa kauttamme.

Kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota enemmän kuin yksikään kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

Tutustu palveluun