Katariina Ahlbäck

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner
HELSINKI, TööLö
050 521 2508 | katariina.ahlback@bo.fiKatan sympaattinen olemus ja nauravat silmät kätkevät taakseen raudanlujan välitysalan ammattilaisen, jonka ainutlaatuinen kyky ymmärtää ihmisiä on kantanut alalla menestyksekkäästi jo vuosien ajan. Kata hallitsee vaivatta erikoiskohteet ja vaativankin kiinteistökaupan, johon tarvittavaa juridista erityisosaamista hän jatkuvasti päivittää. Työn keskiössä ovat kuitenkin myös tavallisten ihmisten tavalliset kodit, joiden myyntiä Kata hoitaa hänelle ominaisella lämmöllä ja ihmisläheisellä asenteella. Erityisen ylpeä Kata kokee olevansa siitä, että asiakkaalle tärkeä, yhdessä sovittu hintatavoite toteutuu lähes poikkeuksetta asiakkaan toivomalla tavalla.

Bo:lla Kata on kuin kotonaan, koska kauniit asunnot ja ympäristön harmonia ovat aina viehättäneet häntä.

”Olimme erittäin tyytyväisiä Katariina Ahlbäckin ammattitaitoon ja asiakaspalveluun. Hän on huippuhyvä kiinteistövälittäjä – tulemme suosittelemaan häntä tuttavillemme.”

– Pirjo Huvila-Nicklen

”Kiitos Katalle erittäin nopeasta, iloisesta ja ammattitaitoisesta välityksesta”

– Jesse

”Talon osto onnistui nappiin ja iso kiitos tästä Katariinalle. Hänen kanssaan on ilo asioida; positiivinen ja iloinen fiilis ei tunnu häilyvän. Olimme niin tyytyväisiä, että laitoimme myös nykyisen oman asunnon samalle välittäjälle myytäväksi.”

– Mikko Hilden

”Kaikki sujui oikein hyvin ja todella nopeasti. Myimme asuntoa ensin itse erään toisen välitystoimiston kautta, mutta näytöissä ei käynyt ketään. Päätimme turvautua välittäjän apuun, mikä oli hyvä päätös. Asuntomme taisi olla myynnissä noin neljä viikkoa ja saimme tarjouksen, johon tartuimme. Kiitos!”

– Nico Källbacka

”Meidän kokemus Bo LKV:n osalta on aika lyhyt, mutta välittäjää käytimme pitkään, kun asunnon myynnissä kesti kuukausia. Meidän välittäjä Kata oli todella huippu: hänen kanssaan oli erittäin mukava tehdä yhteistyötä, pitää yhteyttä ja hän hoiti vaativiakin esiin tulevia tilanteita ammattitaidolla. Voimme häntä kyllä suositella lämpimästi, ja varmasti jos tulisi tarve taas myydä, ottaisimme hänet välittäjäksi. Ja sinänsä asunto meni heti Katan siirtyessä Bo LKV:lle, joten toivottavasti kyseisestä firmasta oli hänelle apua, ainakin uudet kuvat asunnosta olivat hyvät.”

– myyjä

”Hyvää, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua kaikin puolin.”

– Kaj Keinänen

”Kata on ihana, avoin ja rehellinen. Sanoo asiat suoraan, mutta nätisti. Hänet saa kiinni todella nopeasti jos on asiaa, ja hän selvittää asiat heti, jos on jotain epäselvää. Ihmisläheinen ja rento suhtautuminen toimii näihinkin asioihin; kaverillinen ilmapiiri oli todella kiva – oli helppo keskustella kaikista eri asioista ja kysyä, jos oli jotakin epäselvää. Asiat etenivät nopeasti ja sovittuina aikoina. Ei moitteen sijaa.”

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen, ja pidimme erityisesti siitä, ettei välittäjä yrittänyt väkisin myydä kohdetta meille. Eli ei ollut päällekäyvä tai liian myyntihenkinen, vaan luotti enemmän ammattitaitoonsa ja teki esittelytilanteesta hyvän kokemuksen. Yhteistyö esittelyn jälkeen (tarjouksen tekeminen sekä ohjeistus ja tuki kaikissa kaupanteon vaiheissa) oli aktiivista ja erittäin ammattitaitoista. Yhteistyö Katariinan kanssa sujui erittäin hyvin ja suosittelen häntä erittäin mielelläni.”

– Kaisa Ahonen, ostaja, Vantaa

”Yhteydenpito oli nopeaa ja vaivatonta. Olin jatkuvasti ajan tasalla myyntitilanteesta. Välittäjä on helposti lähestyttävä ja asiantunteva, ja arvostan suunnattomasti hänen aktiivisuuttaan myyntityössä sekä hänen ihmistuntemustaan.”

– Carita Lintunen, Helsinki

”Kontakti Katariina Ahlbäckin kanssa oli ehdottomasti miellyttävin asiakaspalvelukohtaaminen pitkään aikaan; joustava, ammattitaitoinen ja kuitenkin rento sekä inhimillinen kohtaaminen. Suosittelen ehdottomasta Bo:ta kaikille jotka asuntoaan ovat myymässä!”

– Henrik Wikström

”Asiat sujuivat tilanteen huomioon ottaen erinomaisesti, ja kaupanteko järjestyi yllättävänkin nopeasti. Välittäjä Katariina piti aktiivisesti yhteyttä ja toimi kaikin puolin erinomaisesti.”

– Hannu Vesala

Myytäviä kohteita

Rintamasotilaantie 13

Tapaninkylä, Tapanila, Helsinki rivitalo 1982
81 m2 235 000 € 4h, avokeittiö, kh, sauna, piha (yj.4h+k+s)

Kontulankaari 3

Kontula, Helsinki kerrostalo 1967
91,5 m2 167 000 € 4h, k, kh, erill. wc, lasitettu parveke (yj.4 h+k)
Esittely 17.10.2021 klo 14.00-14.30

Albertinkatu 8

Punavuori, Helsinki liiketila 2019
20,5 m2 183 000 € liiketila, 1h, wc

Kalastajanmäki 7

Matinkylä, Tiistilä, Espoo kerrostalo 1988
55,5 m2 215 000 € 2h, keittiö, kh, lasitettu parveke (yj. 2h+k)
Esittely 17.10.2021 klo 12.00-12.30

Keinutie 11

Kontula, Helsinki kerrostalo 1966
99,5 m2 243 000 € 5h+k
Esittely 17.10.2021 klo 13.15-13.45

Nummipellontie 23

Klaukkala, Nurmijärvi omakotitalo 1974
220 m2 419 000 € 6h, avokeittiö, kph/sauna, 2 wc , atriumpiha, autotalli


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 51 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 52,5 m2
MYYTY

Jätkäsaari, Helsinki

kerrostalo 77 m2
MYYTY

Pitäjänmäki, Tali, Helsinki

kerrostalo 82,5 m2
MYYTY

Lahela, Tuusula

omakotitalo 173 m2
MYYTY

Munkkivuori, Helsinki

kerrostalo 28 m2
MYYTY

Leppävaara, Espoo

kerrostalo 73,5 m2
MYYTY

Pihlajamäki, Helsinki

kerrostalo 60 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.