Etusivu / Blogi / Kodit / Tuttu koti uusin silmin
Bo Living
Kodit

Tuttu koti uusin silmin

Vaalea paritalokoti kohoaa ylväänä mäntypuiden lomassa. Täällä asuu suosittua Keskipiste-blogia yli 7 vuotta pitänyt Jenni yhdessä perheensä kanssa. Tätä kotia perheelleen etsiessä Jenni haaveili itse asiassa oman talon rakentamista. Sopivaa tonttia ei kuitenkaan löytynyt pitkästä etsinnästä huolimatta. Sitten silmiin osui rakenteilla ollut paritaloyhtiö Espoon Tillinmäessä. Jenni rakastui yhtiön rauhalliseen sijaintiin ja luonnonläheisyyteen välittömästi.

Bo:n ja Jennin tiet kohtasivat kunnolla viime syksynä. Jo aiemmin Jenni kertoi ihastelleensa asuntoportaaleissa ja sosiaalisessa mediassa Bo:n upeita kohteita, jotka erottuivat edukseen muista. ”Bo:n palvelukonsepti tuntui ja näytti heti aivan omalta. Vierailimme viime syksynä Habitare-messuilla, ja Bo:n osastolla tapasimme Jenni Paajasen, jonka kanssa kemiat kohtasivat heti”, Jenni kertoo.

Tällöin asunnonmyynti ei ollut Jennin perheelle vielä ajankohtaista, mutta kohtaaminen vahvisti positiivista kuvaa Bo:sta entisestään. Muutaman aiemman asuntonsa Jenni oli myynyt itse. Tällä kertaa välitysliikkeen käyttäminen tuntui oikealta, sillä perhe on muuttamassa Suomesta ulkomaille.

”Tämän elämänmuutoksen keskellä välittäjä tuo kaivattua helpotusta asioiden järjestelyyn. Valitsemalla ammattitaitoisen välittäjän voin myös olla varma, että kaikki asunnonmyyntiin liittyvät asiat hoituvat sujuvasti ja lakikirjan pykäliä noudattamalla,” Jenni summaa.

Onnekkaasti monien haaveiltujen ratkaisuiden saaminen onnistui, kun mukana oli jo rakennusvaiheessa. Uuteen kotiin Jenni pääsi perheensä kanssa muuttamaan helmikuun alussa 2015. Lopputuloksesta tuli avara, skandinaavinen ja suuria valkoisia sekä mustia pintoja yhdistelevä harmoninen kokonaisuus. Valoa kotiin tulvii suurista ikkunoista, jotka avautuvat kolmeen ilmansuuntaan. ”Rakennuttajalta kannattaa rohkeasti kysyä, mitkä muutokset olisivat mahdollisia vielä rakentamisen kussakin vaiheessa. Saatat yllättyä positiivisesti,” Jenni vinkkaa.

Vaikka Jenni kuvaa omaa kotiaan itse lähes päivittäin ja se on esitelty myös useissa sisustuslehdissä, Bo:n ammattivalokuvaajan ottamat myyntivalokuvat toivat tuttuun kotiin aivan uusia kulmia. Vai tältäkin tämä rakas koti voi näyttää! Yksittäinen asia, jota Jenni jää kovasti kodissa kaipaamaan, on työhuoneen ikkunoista avautuvat rauhoittava metsämaisema. ”Niitä näkymiä ihastellessa työnteko ei tunnu edes pahalta!” nauraa Jenni.

kuvat: Mikael Pettersson
stailaus: Anu Tuomikoski
teksti: Saila Kurki