Jenni Paajanen

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, YTM, partner
HELSINKI, TööLö
040 662 0156 | jenni.paajanen@bo.fiJenni on aikaansaava ja luotettava kumppani asuntoprojektiesi toteuttamiseen. Ratkaisukeskeisyys ja järjestelmällisyys ovat Jennin parhaita puolia – positiivista asennetta unohtamatta. Akateemisen koulutuksen lisäksi Jennillä on laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys sekä KED-tutkinto, ja hän palaakin halusta kehittää itseään jatkuvasti alan vaatimusten, lainsäädännön ja uudistusten mukaisesti. Aikaisempi markkinoinnin ja mainonnan pitkä työkokemus näkyy Jennin välittäjäntyössä mm. digitaalisuuden hyödyntämisessä sekä vahvoissa projektinhallintataidoissa. Asunnon myynti- ja ostoprosessi etenee sujuvasti, kun aikataulut pitävät ja yhteydenpito on saumatonta. Kahden lapsen äitinä Jenni ymmärtää erityisen hyvin myös lapsiperheiden asumistoiveita ja -haasteita.
”Otimme Jenniin yhteyttä tarjotaksemme asuntoamme hänen ostotoimeksiantoonsa liittyen. Hän otti välittömästi yhteyttä ja sovimme näytön samalle illalle. Jenni hoiti tapaamisen ihailtavalla ammattitaidolla – kertoi meille toimeksiantajan tarpeet ja prosessin, sekä esitti tarvittavat dokumentit. Vain tunti näytön jälkeen saimme tarjouksen, josta emme voineet kieltäytyä. Jenni valmisteli kaupanteon nopeasti ja piti meidät koko ajantasalla. Saimme häneltä myös vinkkejä uuden kotimme remonttiratkaisuista. Summa summarum: olemme häkeltyneitä Jennin monipuolisesta asiantuntemuksesta, aidosta välittämisestä sekä ensiluokkaisesta välittäjän ammattitaidosta.”

– myyjä, Töölö, Helsinki

”Jenni Paajanen hoiti asuntomme myynnin äärettömän hyvin, nopeasti ja täsmällisesti. Iloiseen ja vauhdikkaaseen toimintaan liittyi pikkutarkka analyysi asunnosta, talosta ja kaikista dokumenteista. Mikään yksityiskohta ei jäänyt tältä välittäjältä huomiotta. Toimiston valokuvaaja teki esteettisesti korkeatasoista työtä. Ostajille valmistettu ja näytetty aineisto oli kattava ja kauttaaltaan korkeatasoinen.”

– myyjä, Kruununhaka, Helsinki

”Kiitos Jenni ahkeruudesta! Olin jo aivan paniikissa, sillä en meinannut löytää asuntoa. Muistin sinut ja tiesin, että nyt rupeaa tapahtumaan. Ja niinhän siinä kävi, että mieleinen asunto löytyi jo seuraavana päivänä.”

– ostaja, Töölö, Helsinki

”Välittäjä oli asiantunteva, innostunut, selkeä, realistinen, myynnin ammattilainen, ystävällinen, sekä visuaalisesti lahjakas huippuosaaja.”

– myyjä, Hakaniemi, Helsinki

”Todella asiantunteva ja miellyttävä välittäjä. Piti meitä läpi ostoprosessin ajan tasalla kaikesta. Koskaan tapaamistamme välittäjistä ehdottomasti paras. Kiitos!”

– ostaja, Espoo

”Välittäjämme oli todella ammattitaitoinen sopimusasioissa, sekä erittäin ripeä ja uuttera, sillä näyttöjä oli paljon. Hän antoi meille ystävällisesti neuvoja ja huomioi meidän mielipiteemme – kaikki oli viimeisen päälle valmiina kauppoja varten.”

– myyjä, Helsinki

”Olemme todella tyytyväisiä! Jenni Paajasen kanssa kommunikointi oli todella helppoa, hän osasi hyvin vastata kysymyksiin ja ehdotti myös ratkaisuja mitä emme olisi itse ehkä keksineet. Jenni on myös auttanut meitä uuteen asuntoon liittyvissä kysymyksissä, vaikka ne eivät hänen työnkuvaan edes kuuluneet. On pakko sanoa että melkein vähän harmittaa että asunto on jo myyty eikä ole Jennille enää asiaa. Tulen suosittelemaan häntä todella lämpimästi myös muille!”

– myyjä, Etu-Töölö, Helsinki

”Jenni was so helpful from the very first moment we met. I am a Canadian citizen who inherited an apartment in Helsinki. Not being able to read or write in Finnish or be present much of the time, Jenni took care of everything for me. I would strongly recommend Jenni to anyone looking to buy or sell a home. She is extremely knowledgeable, professional and most importantly, personable. Jenni made my very stressful situation into a seamless easy one, and the apartment sold in one day! Thank you Jenni and the whole Bo Team!”

– myyjä, Munkkiniemi, Helsinki

”Jenni Paajasen kanssa tuli alusta asti tunne, että voimme luottaa tämän hankkeen hänen käsiinsä. Toteutuksemme aikataulu oli tiukka ja muutimme sitä vielä viime hetkillä aikaisemmaksi, ja siitäkin huolimatta kaikki saatiin sujumaan erittäin hyvin ja rytmitys materiaalien sekä esittelyn osalta oli erinomainen. Eikä vähiten voi olla kiitollinen siitä, että hintatavoitteemme ylittyi ja koko myynti oli nopeasti ohi. Tottakai kohteella ja markkinatilanteella on vaikutusta, mutta luottamus pitää ansaita sekä ammattitaidon välittyä – näissä Jenni onnistui erinomaisesti. Olen varauksetta suositellut Jennin ja Bo LKV:n palveluja tuttavilleni.”

– myyjä, Taka-Töölö, Helsinki

”Välitys sujui ammattimaisesti, tehokkaasti ja välityksen juridiikka oli hallussa. Asioita, joiden pitää olla lähtökohtaisestikin kunnossa. Niiden hyvä taso tuo kuitenkin myös selvää kilpailuetua, koska aikaisempien kokemusten perusteella välittäjistä löytyy toisenlaisiakin tapauksia.”

– ostaja, Hannusjärvi, Espoo

”Todella asiantunteva ja miellyttävä välittäjä. Piti meitä läpi ostoprosessin ajan tasalla kaikesta. Koskaan tapaamistamme välittäjistä ehdottomasti paras! Kiitos!”

– ostaja, Sepänkylä, Espoo

”Bo:lla on raikas ja dynaaminen brändi, joten Bo:n puoleen oli helppoa kääntyä. Konseptit ovat tärkeitä, mutta tärkeimpiä ovat ihmiset. Tiesimme Jenni Paajasen jo etukäteen, joten olimme jo valmiiksi vakuuttuneita Jennistä. Jenni siitä huolimatta ylitti odotukset. Realistinen näkemys myyntihankkeesta etukäteen, ammattitaitoinen ote stailaukseen, energinen myynnillinen ote ja sopivasti pokkaa neuvotteluissa. Kirsikkana kakun päällä Jenni pitää toimeksiantajat jatkuvasti ajan tasalla hankkeen etenemisestä. Iso kiitos Jennille!”

– myyjä, Westend, Espoo

”Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä koko ajan ja piti meidät ajan tasalla asunnon tilanteesta. Hänen kanssaan kaikki sujui todella helposti!”

– ostaja, Kruununhaka, Helsinki

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Laitoimme asuntomme myyntiin koronakriisin keskellä ja meillä oli epäilyksemme siitä, että löytyykö kodille potentiaalisia ostajia. Kaikesta huolimatta asunto ehti olla vain viikon myynnissä, kunnes saimme tarjouksen ja myimme kotimme loistavaan hintaan! Välittäjämme Jenni Paajanen reagoi muuttuneisiin tilanteisiin todella nopeasti ja oli aina tavoitettavissa. Bo LKV:n prosessi myyjän osalta oli sujuva ja Jenni hoiti kaiken todella ammattitaitoisesti, iloa ja välittömyyttä unohtamatta!”

– myyjä, Katajanokka, Helsinki

”Kaikki sujui hyvässä hengessä. Olimme varautuneet pidempään myyntiaikaan. Naapuriasuntoa myyntiin arviolta ainakin puoli vuotta. Meillä oli onnea matkassa ja hyvä kiinteistövälittäjä.”

– myyjä, Westend, Espoo

”Kaikki sujui erinomaisesti – välittäjä oli mukavasti aktiivinen erityisesti silloin, kun tarjouskilvassa oli tahmeita vaiheita. Hän oli myös käytökseltään erittäin sympaattinen.”

– myyjä, Kruununhaka, Helsinki

”Välittäjä oli asiantuntija; innostunut, selkeä, realistinen, myynnin ammattilainen, ystävällinen sekä visuaalisesti lahjakas huippuosaaja.”

– myyjä, Kallio, Helsinki

Myytäviä kohteita

Borgintie 4 A

Kauniainen, Kauniainen omakotitalo 1974
304 m2 855 000 € 7 h, k, rt, tv-huone, th, kuntoilutila, 3 kph, s, 2 wc, khh, p, 2 var, at

Lapionpisto 3 B

Perusmäki, Espoo paritalo 2011
71,2 m2 344 000 € 3 h, avok, kph, s, khh, wc, var
Esittely 24.10.2021 klo 14.30-15.00

Kalliolinnantie 10

Kaivopuisto, Helsinki kerrostalo 1974
75 m2 839 000 € 2 h, k, rt, kph, wc, vh, lasit. p


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Taka-Töölö, Helsinki

kerrostalo 81,5 m2
MYYTY

Kallio Hakaniemi, Helsinki

kerrostalo 52,5 m2
MYYTY

Pohjois-Tapiola, Espoo

kerrostalo 56,5 m2
MYYTY

Länsi-Pasila, Helsinki

kerrostalo 75 m2
MYYTY

Katajanokka, Helsinki

kerrostalo 198 m2
MYYTY

Laajalahti, Espoo

kerrostalo 75 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 27 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 25 m2
MYYTY

Riihikallio, Tuusula

rivitalo 115 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.