Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Jenni Paajanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, YTM, Partner

040 662 0156 | jenni.paajanen@bo.fi

Jenni on aikaansaava ja luotettava kumppani asuntoprojektiesi toteuttamiseen. Ratkaisukeskeisyys, järjestelmällisyys ja aktiivisuus ovat Jennin parhaita puolia positiivista asennetta ja palveluhalukkuutta unohtamatta. Jenni suhtautuu työhönsä kunnianhimoisesti ja vakavasti, mutta tekee sitä aina pilke silmäkulmassa.

Akateemisen koulutuksen lisäksi Jennillä on laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV) sekä KED-tutkinto, ja hän palaakin halusta kehittää itseään jatkuvasti alan vaatimusten, lainsäädännön ja uudistusten mukaisesti.

Aikaisempi markkinoinnin ja mainonnan pitkä työkokemus näkyy Jennin välittäjäntyössä mm. digitaalisten kanavien hyödyntämisessä sekä vahvoissa projektinhallintataidoissa. Asunnon myynti- ja ostoprosessi etenee sujuvasti, kun aikataulut pitävät ja yhteydenpito on saumatonta. Jenni on uransa aikana saanut työskennellä useiden tunnettujen brändien parissa, ja kokee nyt Bo LKV:n brändikonseptin ja ideologian itselleen täydelliseksi matchiksi.

Jenni on todellinen esteetikko ja omaa hyvän visuaalisen silmän. Jenni jakaakin mielellään vinkkejä tilasuunnittelun ja sisustamisen ratkaisuihin niin ostaja- kuin myyjäasiakkailleen. Jenni on vienyt läpi useita erityyppisiä remonttiprojekteja, joista on kertynyt arvokasta kokemusta eteenpäin jaettavaksi. Kahden lapsen äitinä Jenni ymmärtää erityisen hyvin myös lapsiperheiden asumistoiveita ja -haasteita.

”Pelkät unelmat eivät yksin riitä, tarvitaan myös selkeät tavoitteet ja suunnitelma” toimii Jenni mottona jokapäiväisessä työssä, jota hän tekee asiantuntevalla ja freesillä otteella.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaamisesta!

Henkilöstä sanottua

”Otimme Jenniin yhteyttä tarjotaksemme asuntoamme hänen ostotoimeksiantoonsa liittyen. Hän otti välittömästi yhteyttä ja sovimme näytön samalle illalle. Jenni hoiti tapaamisen ihailtavalla ammattitaidolla – kertoi meille toimeksiantajan tarpeet ja prosessin, sekä esitti tarvittavat dokumentit. Vain tunti näytön jälkeen saimme tarjouksen, josta emme voineet kieltäytyä. Jenni valmisteli kaupanteon nopeasti ja piti meidät koko ajantasalla. Saimme häneltä myös vinkkejä uuden kotimme remonttiratkaisuista. Summa summarum: olemme häkeltyneitä Jennin monipuolisesta asiantuntemuksesta, aidosta välittämisestä sekä ensiluokkaisesta välittäjän ammattitaidosta.” Myyjä, Helsinki Töölö

”Jenni Paajanen hoiti asuntomme myynnin äärettömän hyvin, nopeasti ja täsmällisesti. Iloiseen ja vauhdikkaaseen toimintaan liittyi pikkutarkka analyysi asunnosta, talosta ja kaikista dokumenteista. Mikään yksityiskohta ei jäänyt tältä välittäjältä huomiotta. Toimiston valokuvaaja teki esteettisesti korkeatasoista työtä. Ostajille valmistettu ja näytetty aineisto oli kattava ja kauttaaltaan korkeatasoinen.” Myyjä, Helsinki Kruununhaka

”Kiitos Jenni ahkeruudesta! Olin jo aivan paniikissa, sillä en meinannut löytää asuntoa. Muistin sinut ja tiesin, että nyt rupeaa tapahtumaan. Ja niinhän siinä kävi, että mieleinen asunto löytyi jo seuraavana päivänä.” Ostaja, Helsinki Töölö

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Itälinnake 18, Espoo

1 650 000 € paritalo | 1969
273 m2 | 6 h, k, s, 4 kph, 2 wc, khh, walk-in closet, vh, uima-allasosasto

Meritullinkatu 7, Helsinki

1 020 000 € kerrostalo | 1928
173,5 m2 | 4 h, palv. h, halli, k, 2 kph, wc

Nummikuja 6, Espoo

448 000 € erillistalo | 2003
148 m2 | 6 h, k, s, kph, wc, khh, vh
Bo Match Sneak Peek