Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Jenni Paajanen

kiinteistönvälittäjä LKV, KED, YTM, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 662 0156 | jenni.paajanen@bo.fiJenni on aikaansaava ja luotettava kumppani asuntoprojektiesi toteuttamiseen. Ratkaisukeskeisyys ja järjestelmällisyys ovat Jennin parhaita puolia – positiivista asennetta unohtamatta. Akateemisen koulutuksen lisäksi Jennillä on laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys sekä KED-tutkinto, ja hän palaakin halusta kehittää itseään jatkuvasti alan vaatimusten, lainsäädännön ja uudistusten mukaisesti. Aikaisempi markkinoinnin ja mainonnan pitkä työkokemus näkyy Jennin välittäjäntyössä mm. digitaalisuuden hyödyntämisessä sekä vahvoissa projektinhallintataidoissa. Asunnon myynti- ja ostoprosessi etenee sujuvasti, kun aikataulut pitävät ja yhteydenpito on saumatonta. Kahden lapsen äitinä Jenni ymmärtää erityisen hyvin myös lapsiperheiden asumistoiveita ja -haasteita.

”Otimme Jenniin yhteyttä tarjotaksemme asuntoamme hänen ostotoimeksiantoonsa liittyen. Hän otti välittömästi yhteyttä ja sovimme näytön samalle illalle. Jenni hoiti tapaamisen ihailtavalla ammattitaidolla – kertoi meille toimeksiantajan tarpeet ja prosessin, sekä esitti tarvittavat dokumentit. Vain tunti näytön jälkeen saimme tarjouksen, josta emme voineet kieltäytyä. Jenni valmisteli kaupanteon nopeasti ja piti meidät koko ajantasalla. Saimme häneltä myös vinkkejä uuden kotimme remonttiratkaisuista. Summa summarum: olemme häkeltyneitä Jennin monipuolisesta asiantuntemuksesta, aidosta välittämisestä sekä ensiluokkaisesta välittäjän ammattitaidosta.”

– myyjä, Töölö, Helsinki

”Jenni Paajanen hoiti asuntomme myynnin äärettömän hyvin, nopeasti ja täsmällisesti. Iloiseen ja vauhdikkaaseen toimintaan liittyi pikkutarkka analyysi asunnosta, talosta ja kaikista dokumenteista. Mikään yksityiskohta ei jäänyt tältä välittäjältä huomiotta. Toimiston valokuvaaja teki esteettisesti korkeatasoista työtä. Ostajille valmistettu ja näytetty aineisto oli kattava ja kauttaaltaan korkeatasoinen.”

– myyjä, Kruununhaka, Helsinki

”Kiitos Jenni ahkeruudesta! Olin jo aivan paniikissa, sillä en meinannut löytää asuntoa. Muistin sinut ja tiesin, että nyt rupeaa tapahtumaan. Ja niinhän siinä kävi, että mieleinen asunto löytyi jo seuraavana päivänä.”

– ostaja, Töölö, Helsinki

”Välittäjä oli asiantunteva, innostunut, selkeä, realistinen, myynnin ammattilainen, ystävällinen, sekä visuaalisesti lahjakas huippuosaaja.”

– myyjä, Hakaniemi, Helsinki

”Todella asiantunteva ja miellyttävä välittäjä. Piti meitä läpi ostoprosessin ajan tasalla kaikesta. Koskaan tapaamistamme välittäjistä ehdottomasti paras. Kiitos!”

– ostaja, Espoo

”Välittäjämme oli todella ammattitaitoinen sopimusasioissa, sekä erittäin ripeä ja uuttera, sillä näyttöjä oli paljon. Hän antoi meille ystävällisesti neuvoja ja huomioi meidän mielipiteemme – kaikki oli viimeisen päälle valmiina kauppoja varten.”

– myyjä, Helsinki

”Olemme todella tyytyväisiä! Jenni Paajasen kanssa kommunikointi oli todella helppoa, hän osasi hyvin vastata kysymyksiin ja ehdotti myös ratkaisuja mitä emme olisi itse ehkä keksineet. Jenni on myös auttanut meitä uuteen asuntoon liittyvissä kysymyksissä, vaikka ne eivät hänen työnkuvaan edes kuuluneet. On pakko sanoa että melkein vähän harmittaa että asunto on jo myyty eikä ole Jennille enää asiaa. Tulen suosittelemaan häntä todella lämpimästi myös muille!”

– myyjä, Etu-Töölö, Helsinki

”Jenni was so helpful from the very first moment we met. I am a Canadian citizen who inherited an apartment in Helsinki. Not being able to read or write in Finnish or be present much of the time, Jenni took care of everything for me. I would strongly recommend Jenni to anyone looking to buy or sell a home. She is extremely knowledgeable, professional and most importantly, personable. Jenni made my very stressful situation into a seamless easy one, and the apartment sold in one day! Thank you Jenni and the whole Bo Team!”

– myyjä, Munkkiniemi, Helsinki

”Jenni Paajasen kanssa tuli alusta asti tunne, että voimme luottaa tämän hankkeen hänen käsiinsä. Toteutuksemme aikataulu oli tiukka ja muutimme sitä vielä viime hetkillä aikaisemmaksi, ja siitäkin huolimatta kaikki saatiin sujumaan erittäin hyvin ja rytmitys materiaalien sekä esittelyn osalta oli erinomainen. Eikä vähiten voi olla kiitollinen siitä, että hintatavoitteemme ylittyi ja koko myynti oli nopeasti ohi. Tottakai kohteella ja markkinatilanteella on vaikutusta, mutta luottamus pitää ansaita sekä ammattitaidon välittyä – näissä Jenni onnistui erinomaisesti. Olen varauksetta suositellut Jennin ja Bo LKV:n palveluja tuttavilleni.”

– myyjä, Taka-Töölö, Helsinki

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Topeliuksenkatu 25

Taka-Töölö, Helsinki kerrostalo 1937
72,5 m2 485 000 € 3 h, k, kph, wc, ransk. parv.

Pohjoisranta 6

Kruununhaka, Helsinki kerrostalo 1883
110 m2 875 000 € 3 h, k, kph, wc

Hietaniemenkatu 8

Etu-Töölö, Helsinki kerrostalo 1911
66,27 m2 528 000 € 3h, avok, kph+s, vh

Kuhatie 13-15

Haukilahti, Espoo kerrostalo 1972
68 m2 338 000 € 2-3 h, avok, kph, wc, p

Wäinönkuja 3

Kulosaari, Helsinki paritalo 2013
169 m2 955 000 € 5 h, k, 2 kph, s, 3 wc, vh, khh

Itälinnake 18

Westend, Espoo paritalo 1969
273 m2 1 650 000 € 6 h, k, s, 4 kph, 2 wc, khh, walk-in closet, vh, uima-allasosasto

Kuukausikuja 4

Lystimäki, Espoo rivitalo 1979
101 m2 328 000 € 3-4 h, k, wc, kph, s, vh, p

Hietaniemenkatu 8

Etu-Töölö, Helsinki kerrostalo 1911
66,27 m2 479 000 € 3 h, avok, kph

Meritullinkatu 7

Kruununhaka, Helsinki kerrostalo 1928
173,5 m2 940 000 € 4 h, palv. h, halli, k, 2 kph, wc