Etusivu / Blogi / Pinnalla / Kuusi tapaa kesänviettoon
Bo Living
Pinnalla

Kuusi tapaa kesänviettoon

Kesälomalla on aikaa niin rentoutua kuin laittaa kotia tai kesämökkiä kuntoon. Bo:n asiakasetujen avulla molemmat onnistuvat ajankohtaisilla ja laadukkailla tuotteilla.

Uutta ilmettä kaipaavalle

Kesä on hyvää aikaa edistää niitä kodin projekteja, joille arjessa ei tunnu löytyvän aikaa. Näitä puuhia voivat olla esimerkiksi seinien tapetointi, kalusteiden maalaus tai vanhojen kalusteiden myynti. 

1. Onko kotonasi tarpeettomia designkalusteita tai haaveiletko tekeväsi second hand -löytöjä? Mjukin palveluun kuuluu kalusteiden nouto kotoa sekä kaikki muut myyntiin liittyvät vaiheet. Jos taas etsit kotiisi jotain uutta ihanaa, kurkkaa kuumat kesälöydöt

2. Elämää nähnyt lempikaluste on helppo uudistaa maalamalla. Maalia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota, että se sopii käyttötarkoitukseen. Frenchic Paintin ympäristöystävälliset Al Fresco -kalustemaalit sopivat niin sisä- kuin ulkokalusteiden entisöintiin. Tänä kesänä terrakottaan taittava McFee Oranssi-sävy on erityisen ajankohtainen.

3. Tapetointiin ryhtyminen nopeutuu unelmien tapetin löytämisen myötä. Tapettitehdas Pihlgren & Ritolan verkkosivuilla upeita tapetteja on helppo selailla niin kuosien, värityksen, teeman kuin aikakauden mukaan. Hennon persikkainen Juhannusruusu-tapetti on muotoilija Ritva Kronlundin käsialaa. 

Lepoa ja rentoutumista

Kesälomalla kuuluu rentoutua. Paras lepopaikka voi löytyä omasta kodista tai kesämökiltä. Kesän kauneimpia muistoja syntyy retkistä luontoon tai aurinkoisille uimarannoille. Lisäksi Naantalin asuntomessuille kannattaa suunnata hakemaan inspiraatioita hyvään asumiseen.   

4. HAY:n oliivinvihreä Palissade-aurinkotuoli sopii kesänpäivän loikoiluun. Sateen kestävä tuoli on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä ja siihen on tarjolla myös niskatyyny ja pehmike. Sarjaan kuuluu useita kalusteita inspiroivissa väreissä.  

5. Omaan nukkumistyyliin sopiva ja ergonomisesti muotoutuva TEMPUR-tyyny takaa makoisat unet ja on helppo ottaa mukaan mökkivierailuille. Nukkumisergonomian asiantuntijat auttavat oikean tyynymallin valinnassa TEMPUR-myymälässä tai verkkokaupan chatissa. 

6. Kesällä suositaan keveämpiä tekstiilejä. Ekologinen luonnonmateriaali pellava sopii mainiosti kesään, koska se hengittää ja tuntuu viileältä helteelläkin. Luonnonkaunis, pellavasta valmistettu Roots Livingin Fishbone -puolipäiväpeite on takuuvarma mökkituliainen, jolla voi viimeistellä petauksen tai käyttää torkkupeittona. 

Asiakkaanamme pääset nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Kumppaniyrityksiemme valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan.