Bo Academy

Hakuaika 9.–29.5.2022

Asuntokaupan unelma-ammattiin alan innovatiivisimmassa yrityksessä

Kiinteistönvälitysala vetää puoleensa niin vasta alaansa etsiviä kuin eteenpäin pyrkiviä eri alojen ammattilaisia. Bo on asuntokaupan edelläkävijä, joka on raikkaasti ja menestyksekkäästi uudistanut koko alaa. Moni on lähestynyt meitä ja kysynyt mahdollisuudesta aloittaa uusi ura kiinteistönvälittäjänä. Vastaamme nyt tähän haasteeseen!

Haluamme tarjota sinulle alan kattavimman, laadukkaimman ja innostavimman valmennusohjelman, jonka kautta pääset työskentelemään asuntokaupan huippuammattilaisten joukkoon. Mikäli olet kaupallisesti ajatteleva, tuloshakuinen, itseohjautuva sekä nautit uuden oppimisesta, voit olla etsimämme henkilö Bo Academy -valmennusohjelmaan. Aiempi menestys esimerkiksi myynti- tai palvelutehtävissä tai yrittäjänä on myös hyvä tausta siirtyä alalle, jossa ahkera työ ja sitoutuneisuus asiakastyytyväisyyteen palkitaan sekä kiinnostavina ja mielekkäinä tehtävinä että hyvinä ansioina.

Lähetä hakemuksesi Bo Academy -valmennusohjelmaan, mikäli jaat laillamme intohimon kiinteistönvälitysalaan ja haluat olla mukana uuden ajan asuntokaupassa ja alan innovatiivisimmassa tiimissä!

Bo Academy on ainutlaatuinen valmennusohjelma

Valmennusohjelman kulku

Valmennusohjelman alussa teet työsopimuksen Bo:n kanssa ja työskentelet valmennuksen rinnalla ohjatusti Bo Trainee -nimikkeellä omassa toimistossasi, joka voi sijaita pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Oulussa. 

Bo Academystä valmistuneena jatkat työskentelyä asuntomyyjä BoAc -nimikkeellä ja voit suorittaa LKV-tutkinnon lähitulevaisuudessa. Välitysalan palkkaus on provisioperusteinen (ei kiinteää kuukausipalkkaa).

Valmennusohjelma kestää kolme kuukautta, syyskuusta joulukuuhun. Opiskelu sisältää lähiopetusta Helsingissä, etäopetusta Teamsin välityksellä ja työssäopppimista omassa harjoittelupaikassasi.

Aikataulu ja hakuohjeet

Hakuaika on 9.–29.5.2022. Jatkoon valituille lähetämme toukokuun loppuun mennessä kutsun ryhmähaastatteluihin, jotka pidetään 6.-17.6. välisenä aikana. Kukin haastattelu kestää noin kaksi tuntia. Koulutusohjelmaan valituille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 30.6.2022 sähköpostitse.

Liitä hakemuksen liitteeksi mieluusti lyhyt hakuvideo (max. 5 min), jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin.

 • Kuka olet? Kerro nimesi.
 • Miksi kiinteistönvälitysala kiinnostaa sinua?
 • Mitä tiedät Bo LKV:sta?
 • Miksi kiinnostuit Bo Academy -valmennuksesta
 • Mistä näkemyksesi mukaan kiinteistönvälittäjän työ koostuu ja mikä siinä on tärkeintä?
 • Kerro lyhyesti taustastasi ja miksi arvelet sen sopivan kiinteistönvälittäjän työhön ja alalla menestymiseen?
 • Mitkä ovat vahvuutesi?
 • Mikä voi olla haasteesi kiinteistönvälittäjän työssä?
 • Mitä näet tärkeimpinä asioina myynnissä ja asiakaspalvelussa?
 • Mikä on tähänastinen suurin saavutuksesi työssä / opiskelussa?
 • Missä haluat olla viiden vuoden kuluttua?

Kysymyksiä? Lisätietoja Bo:sta ja koulutusohjelmasta antaa Tiina Virjonen (044 011 1066 / tiina@bo.fi)