Bo Academy

Asuntokaupan unelma-ammattiin alan innovatiivisimmassa yrityksessä

Kiinteistönvälitysala vetää puoleensa niin vasta alaansa etsiviä kuin eteenpäin pyrkiviä eri alojen ammattilaisia. Bo on asuntokaupan edelläkävijä, joka on raikkaasti ja menestyksekkäästi uudistanut koko alaa. Moni on lähestynyt meitä ja kysynyt mahdollisuudesta aloittaa uusi ura kiinteistönvälittäjänä. Vastaamme nyt tähän haasteeseen!

Bo Academy on ainutlaatuinen valmennusohjelma

Valmennusohjelman kulku

Valmennusohjelman alussa teet työsopimuksen Bo:n kanssa ja työskentelet valmennuksen rinnalla ohjatusti Bo Trainee -nimikkeellä omassa toimistossasi, joka voi sijaita pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Oulussa. 

Bo Academystä valmistuneena jatkat työskentelyä asuntomyyjä BoAc -nimikkeellä ja voit suorittaa LKV-tutkinnon lähitulevaisuudessa. Välitysalan palkkaus on provisioperusteinen (ei kiinteää kuukausipalkkaa).

Valmennusohjelma kestää kolme kuukautta, syyskuusta joulukuuhun. Opiskelu sisältää lähiopetusta Helsingissä, etäopetusta Teamsin välityksellä ja työssäopppimista omassa harjoittelupaikassasi.

Aikataulu ja hakuohjeet

Hakuaika on päättynyt. Jatkoon valituille lähetämme toukokuun loppuun mennessä kutsun ryhmähaastatteluihin, jotka pidetään 6.-17.6. välisenä aikana. Kukin haastattelu kestää noin kaksi tuntia. Koulutusohjelmaan valituille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 30.6.2022 sähköpostitse.