Case Lahden Näkkimistönkatu - 3D-visualisointi pientalosta

Case lahden näkkimistönkatu

Loppuunvarattu pientalokohde Lahden Renkomäessä

As Oy Lahden Näkkimistönkatu 2

Kaksi rivitaloa ja yksi paritalo
10 asuntoa | Asuntojen koot 57,5-84,5m2
Rakennuttaja: Elokodit Oy

Tärkeimmät saavutukset projektissa

Projektissa onnistuttiin erityisen hyvin aikataulutuksessa ja kommunikoinnissa eri osapuolten välillä. Aikataulu oli hyvin tiukka, joten projektitiimi kommentoi visukuvat Teamsin välityksellä kahdesti projektin aikana. Aloituksesta valmiisiin kuviin meni 3 viikkoa ja yksi päivä, jonka jälkeen kohde oli valmis julkaistavaksi. Kaikki asunnot varattiin muutaman viikon sisällä kohteen julkistamisesta.

Bo Business toteutti visualisointikuvat Elokotien rakentamalle pientalokohteelle Näkkimistönkadulla Lahden Renkomäessä. Kohteen välitti BO LKV ja visualisointikuvien sisustukselta toivottin Bolle tuttua skandinaavisen selkeää tyyliä. Näkkimistönkadun kodit suunniteltiin monenlaiseen asumiseen ja visualisointikuvissa olikin tärkeää tuoda avaria pohjaratkaisuja esille.

Anna Nikunen | Bo LKV

“Visualisointiprojekti oli helppo ja mutkaton, kuvat valmistuivat nopeasti ja korjaustoiveet huomioitiin tarkasti lopullisiin kuviin. Visualisointikuvat olivat juuri sellaisia kuin toivoimme, ja olimme projektiin sekä yhteistyöhön Bo Busineksen kanssa todella tyytyväisiä. Aina sai nopeasti vastauksen, jos jokin mietitytti. Lisäksi kaikki asunnot varattiin julkaisun jälkeen nopeasti!”

Anna Nikunen, Bo LKV Lahti

Lahden Näkkimistönkadun kokonaisuuteen tuotetut ratkaisut

3D-visualisoinnit

Haluatko nähdä lisää referenssejämme?