Bo Homes Valhallankatu

Viimeisteltyä viihtyisyyttä Töölössä

Taka-Töölön Valhallankadun läpitalonasunto sijaitsee puistojen ja meren läheisyydessä. Lähes alkuperäiskunnossa olleen 1939 rakennetun kaksion uusi nykyaikainen tilajako sekä elegantti sisustus on suunniteltu kestämään aikaa. 

Muutostöissä haluttiin vaalia rakennuksen aikakaudelle tyypillisiä piirteitä ja hyödyntää olemassa olevia vanhoja ovia ja kaapistoja. Koti on suunniteltu kaupunkiasumista hakevalle pariskunnalle tai sinkulle, joka arvostaa valmiiksi remontoitua asuntoa. Asunnon uusissa pintamateriaalien ja kiintokalusteiden valinnoissa on huomioitu kestävyys ja nykyaikaisuus, asunnon tyyliä unohtamatta.

Yhteistyössä

A.S.Helsingö, Atelier Emilia K, Balmuir, Cozy Publishing, Duxiana Helsinki DUX, Eurokangas, Finarte, Iittala, Kuusilinna, Kuusilinna Living, Nespresso, Nomart, Pukkila, Roots Living, Svedbergs, Tapwell, Teknos, Timberwise, .Tebian

Ihanaa asumista Bo-tyyliin

Remontoimme käytettyjä asuntoja toimiviksi ja uniikeiksi kodeiksi Bo:n tyylillä ja ammattitaidolla. Asumisen edelläkävijänä haluamme Bo Homes -kotien tarjoavan tuleville asukkailleen unohtumattoman kotikokemuksen.