BO HOMES
Tilaa uutiskirje

 

UUSI BO HOMES -KOHDE ON VALMISTUNUT

 Helsingin Munkkiniemessä Solnantiellä sijaitsevan asunnon remontti on toteutettu taatulla Bo:n tyylillä ja ammattitaidolla. Asunnon jokainen tila on suunniteltu toimivaksi ja tyylikkääksi, ja kaikki materiaalit ja yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja.


Laadulla remontoidun päätyhuoneiston yleisilme on harmoninen ja trendinkäs, kuitenkin rakennuksen aikakautta kunnioittaen. 30-luvun talon henki luo asuntoon ihanan funkkistunnelman.


Neljännessä kerroksessa sijaitsevasta 1938 rakennetusta asunnosta aukeaa kaunis mäntyjen kehystämä kaupunkinäkymä. Kulmahuoneiston kolmeen ilmansuuntaan olevien ikkunoiden ansiosta valo pääsee kulkemaan kauniisti läpi asunnon.


Remontissa läpitalon kolmio muunnettiin nykyajan vaatimukset täyttäväksi perheasunnoksi, jossa on monen perheen toiveen mukaisesti kolme makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja keittiö. Bonuksena myös erillinen wc ja kylpyhuone sekä oma parveke.
Tilaa uutiskirje

Bo:n upean uutiskirjeen tilaajana saat joka kuukausi suoraan sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota sisustamiseen, tietoa asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista.