Tervetuloa BO HOMES POP UP –kotiin

Taka-Töölössä tapahtuu ihmeitä. Remontoimme kerrostaloasunnon uuteen uskoon Bo:n tyylillä ja ammattitaidolla. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu sisustusta myöten ja kokonaisuus tulee muodostamaan ainutlaatuisen asumiskokemuksen – sinut on kutsuttu mukaan! Bo Homes pop up -kodissa pääset seuraamaan ammattilaisten työtä, näet yhteistyökumppaneidemme upeita materiaaleja ja tuotteita, kuulet sisustamisen uusimmista trendeistä ja saat käytännön vinkkejä. Tervetuloa mukaan seuraamaan asumisen uutta sesonkia.


Uusi pohjaratkaisu päivitettynä tähän päivään

Asunnon keskellä sijaitsi alun perin halli ja sen molemmin puolin kaksi asuinhuonetta, joista toisen yhteydessä oli pieni keittokomero. Uusi keittiö sijoitettiin entiseen halliin. Entisestä olohuoneesta tehtiin makuuhuone, ja vanha keittokomero muutettiin vaatehuoneeksi.

Virtuaalikierrokselle

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan

Haluatko kuulla lisää mahdollisista uusista Bo Homes -asunnoista? Tilaamalla uutiskirjeemme voit voittaa pop up -kodistakin löytyvän kauniin Iittala Putki-valaisimen (arvo 399 €). Arvonta suoritetaan 7.3. kaikkien Bo uutiskirjeen tilanneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Bo Family Group Oy maksaa arpajaisveron.

Osallistu arvontaanBo Homes pop up -videot

Tilaa uutiskirje

Arvonta suoritetaan 7.3. kaikkien Bo uutiskirjeen tilanneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Bo Family Group Oy maksaa arpajaisveron.

Yhteistyössä

Bo Homes pop up -kodin omistaa Bo Properties oy.