Juho Rantala

asuntomyyjä, partner
HELSINKI, KALLIO
0400 977 764 | juho.rantala@bo.fiMiltä kuulostaisi asunnon myynti iloisella ja ammattimaisella otteella? Juholla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa, vaan hän löytää niihin ratkaisun ja oikean suunnan kohti yhteistä maalia. Hyvän ihmistuntemuksen ja timantinkovien neuvottelutaitojen ansiosta matka maaliin sujuu mukavasti. Hyvän asiakassuhteen ja sujuvan yhteistyön perustana on aina rehellinen ja avoin keskustelu. Vahvan myynnillisen taustan lisäksi Juholla on tietotaitoa, koulutusta ja käytännön osaamista rakentamiseen ja rakennustekniikkaan liittyvissä asioissa. Laaja-alainen osaaminen auttaa Juhoa ymmärtämään sinun tarpeesi huoneiston tai kiinteistön myymisessä, eikä erikoisempi myyntikohdekaan tuota ongelmia. Mummonmökistä kerrostalotonttiin ja kaikki siltä väliltä voit luottaa Juhon osaaviin käsiin.
Kiitos Juholle nopeasta myynnistä. Hän myi minun ja poikaystäväni asunnot todella nopeasti ja ammattitaidolla.

-Niina

Juho hoitaa hommansa tunnollisesti ja ahkeruudella.

-Raimo Kallio

Juho hoiti projektin ajallaan maaliin. Myyntiaika venähti ennakkoarvioihin nähden (joulun vuoksi), mutta muuten kaikki toimi moitteettomasti ja yhteydenpito oli aktiivista. Kiitos!

-Myyjä

Täydellistä palvelua. Olen erittäin tyytyväinen!

-Anne

Hyvää palvelua ja tehokasta toimintaa.

-Asunnon ostaja

”Olen toiminut ynteensä 21 vuoden ajan viiden taloyhtiön isännöitsijänä ja Kiinteistö Oy Kansakoulukuja 3:n omistajan (100 % äänivalta yhtiökokouksessa) Helsingin Suomalaisen Klubin toiminnanjohtajana, ja ostanut/myynyt vuodesta 1980 yhteensä yhdeksän huoneistoa/kiinteistöä. Olen näissä yhteyksissä tavannut lukuisia kiinteistövälittäjiä, mutta ostamamme asunnon välittäjänä toiminneen Juho Rantalan kaltaisasiantuntemuksen, asiakasta neuvovaa ja kuuntelevaa, huolellisesti ja perusteellisesti lait sekä määräykset selittävää välittäjää en ole ennen tavannut!”

– Jyrki Berner

Juho ja Jimi Helsingin konttorilta olivat todella miellyttäviä niin käytökseltään kuin toiminnaltaan. Pitivät matkan aikana lupauksensa myydä huoneistomme. Jaksoivat vastata lukuisiin ostajakyselyihin totuuden mukaisesti, mitä suuresti arvostamme. Näin ostaja saa oikean kuvan kaikesta ilman yllätyksiä.

Vaikka hylkäsimme tarjouksia, he neuvottelivat meille tavoitteemme mukaisen aidon hinnan. Nyt oli ilo luovuttaa asuntomme ,ja saamme pienen As Oy:n uudeksi osakkaaksi kivan toimintaan osallistuvan perheen.

– Juha Hartikainen

Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjät olivat todella aktiivisia sekä ystävällisiä ja asiallisia, mutta samalla mukavan rentoja. Ammattitaitoisia välittäjiä isolla A:lla. Ei ole epäselvää, keihin otan yhteyttä kun seuraavan kerran tarvitsen välittäjää.

– Pentti Hytti

Myytäviä kohteita

Taidemaalarinkatu 10

Kuninkaantammi, Helsinki kerrostalo 2018
66 m2 274 000 € 3h+kt


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Alppila, Helsinki

kerrostalo 67,5 m2
MYYTY

Puistola, Helsinki

rivitalo 74,5 m2
MYYTY

Viertola, Vantaa

rivitalo 58,5 m2
MYYTY

Tillinmäki, Espoo

paritalo 105 m2
MYYTY

Etelä-Haaga, Helsinki

kerrostalo 45 m2
MYYTY

Kamppi, Helsinki

kerrostalo 86 m2
MYYTY

Espoonlahti, Espoo

rivitalo 82 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 34,45 m2
MYYTY

Espoon keskus, Espoo

kerrostalo 68 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.