Maria Sippala

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
OULU
040 723 5142 | maria.sippala@bo.fiIloinen ja aktiivinen Maria saa asiakkailtaan kiitosta positiivisesta asenteestaan ja huolellisesti tehdystä työstään. Ratkaisukeskeisenä ja luovana ihmisenä hän löytää osapuolia miellyttävän ratkaisun haasteellisemmassakin tilanteessa. Asiakaspalvelutehtävissä Maria on työskennellyt lähes 20 vuotta, joista suurimman osan myynnin parissa. Marialla on runsaasti tyytyväisiä asiakkaita onnistuneiden asuntokauppojen myötä, jotka palaavat Marian puoleen yhä uudelleen kun asumisen tarpeet muuttuvat.

Vapaa-ajallaan Maria on aktiivinen nuorkauppakamarilainen ja hänellä on laajat, lähes koko Suomen kattavat verkostot. Myös harrastustoiminnassaan hänet tunnetaan tunnollisena ja aktiivisena persoonana. Kaikessa mihin hän ryhtyy hän hoitaa asiat tunnollisesti loppuun saakka.

”Maria myi asuntoni ennätyshintaan! Koko ajan hän piti minut ajan tasalla myynnin etenemisestä ja ostajaehdokkaista. Maria on hyvin kunnioittava sekä kuunteleva niin ostajaehdokkaita kuin myyjääkin kohtaan. Erittäin lämmin suositus!”

– myyjä

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten vaivatonta yhteistyö Marian kanssa on ollut. Asuntomme myynti sujui helpommin ja nopeammin kuin olimme osanneet kuvitellakaan. Maria on erittäin asiantunteva ja asiakaslähtöinen ammattilainen! Asioidaan jatkossakin Marian kanssa, mikäli asunnon vaihdolle tulee tarvetta.”

– myyjä

”Maria oli minulla välittäjänä kun etsin itselleni sopivaa kaksiota. Maria teki hyvin ja tarkan kartoituksen minun toiveistani. Kävimme katsomassa muutamaa asuntoa joista kaikki oli potentiaalisia, ja yksi valikoitui lyhyen etsinnän jälkeen sopivimmaksi. Tarjousprosessi ja kaupat meni todella sujuvasti. Maria on aktiivinen, osaava ja rehellinen.”

– ostaja

Myytäviä kohteita

Sangintie 111B

Myllyoja, Oulu omakotitalo 2018
133 m2 530 000 € 4h, k, khh, kph, s, 2*vh, ak, lasitettu terassi


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Ritaharju, Oulu

rivitalo 57 m2
MYYTY

Iinatti, Oulu

rivitalo 56 m2
MYYTY

Tuira, Oulu

kerrostalo 56 m2
MYYTY

Haapakangas, Oulu

rivitalo 107 m2
MYYTY

Hiironen, Oulu

kerrostalo 30 m2
MYYTY

Kiiminki, Oulu

rivitalo 70 m2
MYYTY

Välivainio, Oulu

omakotitalo 153 m2
MYYTY

Karjasilta, Oulu

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Myllyoja, Oulu

kerrostalo 61 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.