Maria Sippala

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
OULU
040 723 5142 | maria.sippala@bo.fiIloinen ja aktiivinen Maria saa asiakkailtaan kiitosta positiivisesta asenteestaan ja huolellisesti tehdystä työstään. Ratkaisukeskeisenä ja luovana ihmisenä hän löytää osapuolia miellyttävän ratkaisun haasteellisemmassakin tilanteessa. Asiakaspalvelutehtävissä Maria on työskennellyt lähes 20 vuotta, joista suurimman osan myynnin parissa. Marialla on runsaasti tyytyväisiä asiakkaita onnistuneiden asuntokauppojen myötä, jotka palaavat Marian puoleen yhä uudelleen kun asumisen tarpeet muuttuvat.

Vapaa-ajallaan Maria on aktiivinen nuorkauppakamarilainen ja hänellä on laajat, lähes koko Suomen kattavat verkostot. Myös harrastustoiminnassaan hänet tunnetaan tunnollisena ja aktiivisena persoonana. Kaikessa mihin hän ryhtyy hän hoitaa asiat tunnollisesti loppuun saakka.

”Maria myi asuntoni ennätyshintaan! Koko ajan hän piti minut ajan tasalla myynnin etenemisestä ja ostajaehdokkaista. Maria on hyvin kunnioittava sekä kuunteleva niin ostajaehdokkaita kuin myyjääkin kohtaan. Erittäin lämmin suositus!”

– myyjä

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten vaivatonta yhteistyö Marian kanssa on ollut. Asuntomme myynti sujui helpommin ja nopeammin kuin olimme osanneet kuvitellakaan. Maria on erittäin asiantunteva ja asiakaslähtöinen ammattilainen! Asioidaan jatkossakin Marian kanssa, mikäli asunnon vaihdolle tulee tarvetta.”

– myyjä

”Maria oli minulla välittäjänä kun etsin itselleni sopivaa kaksiota. Maria teki hyvin ja tarkan kartoituksen minun toiveistani. Kävimme katsomassa muutamaa asuntoa joista kaikki oli potentiaalisia, ja yksi valikoitui lyhyen etsinnän jälkeen sopivimmaksi. Tarjousprosessi ja kaupat meni todella sujuvasti. Maria on aktiivinen, osaava ja rehellinen.”

– ostaja

Myytävät kohteet

Postimestarintie 13

Mäntylä, Oulu kerrostalo 1989
59,5 m2 88 000 € 2h, k, kph/wc, parveke

Taskilantie 29

Taskila, Oulu rivitalo 1982
86 m2 124 000 € 3h, k, s

Vallitie 10

Herukka, Oulu omakotitalotontti

79 000 €

Valtatie 15-17

Tuira, Oulu kerrostalo 1962
56 m2 97 000 € 2h, k, kph, lasitettu parveke

Urheilutalontie 22

Lumijoki, Lumijoki omakotitalo 1864
179 m2 178 000 € 4h, k, pirtti, kph, wc, pihasauna