Minna Mollberg

asuntomyyjä, KiLAT, KED, partner
TAMPERE
040 167 1760 | minna.mollberg@bo.fiMinnalla on ollut aito kiinnostus asumiseen, koteihin ja sisustusalaan aivan pienestä lähtien. Vanhempien perintönä tullut vahva näkemys sisustamiseen johti siihen, että Minna on toiminut sisustusalalla myös yrittäjänä. Kiinteistönvälitysala oli pitkään haaveena, ja kun hän teki rohkean päätöksen siirtyä alalle, sitä ei ole tarvinnut katua. Määrätietoinen Minna hankki pian alalla aloitettuaan kiinteistönvälitysalan KED-tutkinnon ja pitää ammattitaitoaan yllä säännöllisellä kouluttautumisella. Minnan erityisvahvuus on kyky ymmärtää asiakkaan toiveet ja aito halu toteuttaa ne. Minnalla on myös ainutlaatuinen taito kohdata asiakkaat aina luontevasti, ja iloisuus sekä lämminhenkisyys välittyvät Minnasta ensitapaamisella. Välittäjänä Minna on rautainen ammattilainen, ja häneltä asiakas saa aina hyvät neuvot niin asuntokauppaan kuin sisustuksellisiin haasteisiin liittyen.

Sosiaalinen Minna viettää vapaa-aikaa perheensä ja ystäviensä parissa. Viime aikoina aikaa on vietetty myös remontoimalla ja sisustamalla perheen kesämökkiä Näsijärven rantamaisemissa.

”Kiitokset erittäin asiallisesta ja asiantuntevasta tavastasi esitellä myytävää huoneistoa, sieltä lähtömme jälkeen autossa oikein hämmästelimme keskenämme, että olipa kerrankin asiallinen, ammattitaitoinen ja miellyttävä henkilö meitä vastassa. Kiitos.”

– ostaja, Tampere

”Minna on meidän mielestämme erittäin hyvä välittäjä, koska hän on ennen kaikkea realisti, huolellinen ja todella tarkka työssään. Saimme hänen työstään heti erittäin luotettavan kuvan; paperityöt hoidettiin ns. kansankielellä jota ymmärtää tavallinen kansalainenkin. Aikataulu ja hinnat pitivät juuri kuin oli sovittu. Hän on kuunteleva ja rauhallinen. Lyhyesti sanoen: ensiluokkainen myyjä. Kiitos!”

– myyjä, Nokia

”Olimme oikein tyytyväisiä maanläheiseen, asiakaslähtöiseen ja ystävälliseen palveluun. Kaikki toivotut ja sovitut asiat toteutuivat niin kuin oli sovittu. Jos meillä on jatkossa tarvetta kiinteistönvälittäjälle, niin käännymme ehdottomasti sinun puoleesi. Kiitos vielä Minna!”

– myyjä/ostaja, Tampere

”Kiitos Minnalle onnistuneesta talokaupasta. Annoit hyviä stailausvinkkejä, näytöt sovittiin sujuvasti ja niitä oli riittävästi. Kysymyksiin saimme nopeasti vastauksia ja tietoa enemmän kuin ymmärsimme pyytääkään. Erittäin aktiivinen, luotettava ja innostava työskentelytapasi varmasti auttoivat pääsemään toivottuun lopputulokseen.”

– myyjä, Tampere

Myytäviä kohteita

Alatie 5

Mäyrävuori, Kangasala rivitalo 1978
79 m2 133 000 € 3 h, k, kph, s, eril.wc, vh

Pirantie 34

Lousaja, Sastamala omakotitalo 1966
127 m2 115 000 € 4h, k, kph/khh, s, erill.wc, vh

Kierikankatu 8

Lukonmäki, Tampere rivitalo 1978
91 m2 181 000 € 4h, k, kph, s, erill.wc


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Annala, Tampere

paritalo 114 m2
MYYTY

Muotiala, Tampere

rivitalo 113 m2
MYYTY

Irjala, Tampere

kerrostalo 65 m2
MYYTY

Lentävänniemi, Tampere

rivitalo 94,5 m2
MYYTY

Koivistonkylä, Tampere

paritalo 95,5 m2
MYYTY

Höytämö, Lempäälä

omakotitalo 138 m2
MYYTY

Akaa, Akaa

omakotitalo 130 m2
MYYTY

Ikuri, Tampere

rivitalo 61 m2
MYYTY

Linnainmaa, Tampere

paritalo 91,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.