Rosa-Maria Ilmola

asuntomyyjä, partner
HELSINKI, TööLö
050 336 6916 | rosa.ilmola@bo.fiRosan iloinen ja rauhallinen olemus kätkevät taakseen tehokkaan myynnin sekä asiakaspalvelun ammattilaisen, joka nauttii erilaisten ihmisten ja asuntojen parissa työskentelystä. Rosan asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä ja uskollisia suosittelijoita jo uran alkuvaiheesta alkaen. Periksiantamattomuus, tehokkuus ja luotettavuus ovat työtä pelkäämättömän Rosan parhaimpia puolia. Hänelle palkitsevinta asuntomyyjän työssä on asiakkaiden odotusten ylittäminen.

Intensiivisen työn vastapainoksi Rosa viettää vapaa-aikaansa urheilun ja läheisten parissa. Maailmalle lähdetään aina tilaisuuden salliessa, mutta oma koti Töölössä on silti se paras paikka.

”Rosasta muodostui lämmin, ystävällinen ja ammattimainen ensivaikutelma. Valitsimme välittäjän puhtaasti persoonan mukaan, emmekä joutuneet pettymään. Saimme erinomaista palvelua alusta loppuun saakka. Voin vilpittömästi suositella Rosaa välittäjänä. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme ja kauppojen lopputulokseen.”

”Kaikki sujui todella sulavasti! Rosa on ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on erittäin miellyttävä asioida; vahvasti voin suositella eteenpäin.”

”Rosa-Maria hoiti asuntokauppamme todella hyvin. Hänen persoonansa on valoisa, hän tiesi kohteen hyvin, hinta-arvio oli kohdallaan ja hän osasi esitellä meidän asuntomme asiantuntevasti.”

”Todella osaava välittäjä. Asunto meni odotettua nopeammin ja odotetulla hinnalla. Varmasti suosittelen jatkossa eteenpäin!”

”Rosa oli erittäin ammattitaitoinen, tehokas ja todella ystävällinen. Hän teki suoraan meille erinomaisesti sopivan tarjouksen ja suunnitelman kodin myynnistä. Koko prosessi eteni alusta loppuun sovitusti ja täsmällisesti. Hinta-arviokin osui selkeästi hyvin kohdalleen ja kaupat toteutuivat nopeasti täyteen hintaan. Helppo suositella Rosaa minkälaisen tahansa kohteen välittäjäksi!”

Myytäviä kohteita

Sturenkatu 7

Alppila, Helsinki kerrostalo 1941
51,5 m2 340 000 € 2h + avok + kph + p


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 43 m2
MYYTY

Vuosaari, Helsinki

kerrostalo 70 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.