Satu Salonen

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
KALLIO
045 135 5135 | satu.salonen@bo.fiOmasta kodista luopuminen ja uuden ihanan asunnon löytäminen ovat elämän suuria valintoja, joihin liittyy paljon tunnetta. Satu auttaa sinua näissä molemmissa päätöksissä. Satu on energinen, iloinen ja sosiaalinen välittämisen ammattilainen. Vuosien kokemus asiakkuuksien hoidosta ja palveluorganisaatioiden johtamisesta antaa hänelle vankan pohjan menestyksekkääseen välittäjän työhön. Asuntoja Satu myy vankalla ammattitaidolla ja ratkaisukeskeisellä otteella; jokaiseen kysymykseen löydetään vastaus ja kiveäkään ei jätetä kääntämättä, jotta päästään parhaaseen lopputulokseen. Eniten kauppoja Satu on tehnyt Helsingin alueella ja erityisesti Itä-Helsingissä. Kokemusta on kertynyt myös uudiskohteiden myynnistä.

Vapaa-aikanaan Satu liikkuu mielellään ja viettää aktiivista aikaa perheen ja ystävien kanssa.

”Satulle suuri kiitos – hoidit myynnin hienosti kotiin, ja olit hengessä mukana täydellä sydämellä!”

– Anne Rajasalo

”Kaikki sujui kokonaisuutena tosi hyvin. Jossain vaiheessa iski myynnin suhteen pieniä epätoivon hetkiä, kun kävijöitä oli niin paljon, mutta tarjouksia ei kuulunut. Mutta lopulta myyntiaika oli kyllä alueeseen yleisesti nähden kiitettävän nopeakin.”

”Kaikki sujui loppujen lopuksi hyvin; kinnostuneita ei ollut monia ja ostajallakin oli säätämistä riittävän ostosumman saamisessa, mutta lopulta sujui hyvin. Päästiin eroon meille nykyisin hankalasta asunnosta ja ostajakin vaikutti tyytyväiseltä. Välittäjä piti hyvin ajan tasalla tilanteesta.”

”Satu oli ammattitaitoinen ja rehellinen välittäjä. Rauhallinen ja asiallinen myyntityyli teki kaupanteosta mukavaa. Kohteesta sai kaikki tarvittavat tiedot ja välittäjäkin oli perehtynyt hyvin niihin.”

”Erittäin ammattitaitoinen välittäjä; haluamme kiittää sinua erinomaisesta, nopeasta ja äärettömän asiallisesta palvelustasi.”

”Avulias ammattilainen; ystävällinen, määrätietoinen ja ratkaisuorientoitunut välittäjä.”

Myytävät kohteet

Vieremäntie 9, tontit 2, 3 ja 4

Virkkala, Lohja rivitalotontti

99 900 €

Vieremäntie 9, tontti 4

Virkkala, Lohja rivitalotontti

46 900 €

Vieremäntie 9, tontti 3

Virkkala, Lohja omakotitalotontti

37 900 €

Vieremäntie 9, tontti 2

Virkkala, Lohja omakotitalotontti

34 900 €

Svanströmintie 38

Laajasalo, Helsinki omakotitalo 2021
118 m2 676 000 €

Urheilutie 5

Jokiniemi, Vantaa rivitalo 1988
109 m2 348 000 € 5h + k + s