Tuomas Nurmi

asuntomyyjä, KTM, partner
TURKU
040 626 3776 | tuomas.nurmi@bo.fiTuomaksen aikaansaavalla ja huolellisella otteella asuntokauppa viedään maaliin asti. Tiukan paikan tullen tältä kaverilta löytyy aina vielä yksi ässä hihasta. Kauppatieteilijän tausta, vuosikymmenen kokemus asunnoista sekä luonnonlahjakkuus numeroiden kanssa ovat tuoneet perspektiiviä asunnon hankintaan. Tuomas on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja pyrkii löytämään oikean, juuri heidän tilanteeseensa sopivan ratkaisun asuntoasioissa.

Pienet kaksospojat pitävät Tuomaksen kiireisenä, mutta vapaa-ajalla hänet saattaa bongata vaikka Airistolta purjehtimasta tai futiskentän katsomosta.

”Kilpailutin kolme välittäjää ja valitsin Bo:n. Tuomas Nurmi otti homman huolellisesti haltuun. Vastaukset kyselyihin tuli alle puolen päivän. Tuomas kommunikoi ostajan ja myyjän välillä hienosti. Kiitos Tuomakselle hyvästä työstä!”

– Tapani Uusitalo

”Välittäjä Tuomas oli asiansa osaava ja ystävällinen. Hänen kanssaan oli helppo asioida, ja asiat hoituivat erittäin hyvin.”

– Aila Laihonen

”Välittäjä Tuomas kuin suorastaan auttoi minut saamaan asunnon kovan hintakilpailun keskellä. Tuntui että hän oikein näki minun sopivan asuntoon ja halusi parastani. Mahtavaa, ystävällistä ja inhimillistä palvelua – kiitos!”

– Susanna Perho

”Saimme ystävällistä ja huomioon ottavaa palvelua, mistä välittyi välittäjän halu tehdä työnsä rehellisesti parhaaksemme. Meidät pidettiin tilanteen tasalla koko myyntitapahtuman ajan, ja saimme apua ja neuvontaa ennakkoonkin ja aina tarvitessamme. Kaiken kaikkiaan meille jäi positiivinen kuva Bo LKV:n toiminnasta, ja olemme kiitollisia asuntomme myynnin hoidosta.”

Myytäviä kohteita

Skanssinkatu 34

Skanssi, Turku kerrostalo 2019
40,5 m2 169 500 € 2h+avok.+kph/wc+las.parv.

Varkkavuorenkatu 36

Hepokulta, Turku kerrostalo 1970
54 m2 73 000 € 2h+k+kph/wc+las.parv.


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Varissuo, Turku

kerrostalo 58 m2
MYYTY

Hirvensalo, Turku

omakotitalo 84 m2
MYYTY

Hirvensalo, Turku

rivitalo 92 m2
MYYTY

Portsa, Turku

puutalo-osake 50 m2
MYYTY

Liljalaakso, Turku

rivitalo 98 m2
MYYTY

Kupittaa, Turku

kerrostalo 75 m2
MYYTY

Martti, Turku

puutalo-osake 108 m2
MYYTY

Laukkavuori, Turku

kerrostalo 62 m2
MYYTY

Ilpoinen, Turku

kerrostalo 76,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.