Veijo Virtanen

kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, partner
JYVäSKYLä
050 564 5100 | veijo.virtanen@bo.fiVeijolla on yksi työrupeama rahoitusalalla takana, josta on kertynyt paljon tietoa ja taitoa jaettavaksi myös työkavereille ja asiakkaille elämän eri käänteisiin. Viimeiset kaksi vuotta hän on ollut päällikkönä tiimissä, jossa on hoidettu pääsääntöisesti asuntokauppoja. Erinomainen palaute positiivisesta asenteesta ja ihmisläheisestä toiminnasta antoivat tarmoa ja vahvistivat jatkaa työuraa kiinteistönvälittäjänä. 

Visualistina ja suunnittelijana on kokemusta neljän oman kohteen saattamisesta uuteen loistoon. Nykyinen koti on remontoitu Joutsan ensimmäisestä kesäasunnosta vuodelta 1937 ja se sijaitsee upeassa järvimaisemassa. Puutarhan hoito on Veijolle tärkein vapaa-ajan harrastus. Hän jos kuka pystyy heittämään ideoita kodin remonttiin ja puutarhan hoitoon luontevasti ja ennakkoluulottomasti.
”Välittäjä Veijo on erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen – ei ehkä tule toista samanlaista kohdattua. Mahtavaa!”

– Jan Nieminen

”Minulle suositeltiin Veijoa, ja mikä parasta, hän on paikkakuntalainen (myin loma-asunnon). Veijolla oli tietysti paikallistuntemus erinomainen, ja luonteeltaan hän on välitön. Hän käytti aktiivisesti sosiaalista mediaa markkinointiin. Pidin hänen tyylistänsä hoitaa asioita. Eli jos joku kysyy, niin tulen kyllä suosittelemaan häntä.”

”Välittäjän osaaminen ja tietotaito laadukasta sekä ihmisläheistä. Myös paikallistuntemuksesta iso plussa. Vuosien varrella useita kohteita ostaneena voin sanoa, että paras kohtaamani välittäjä. Kiitokset Veijolle!”

”Kaikki sujui yli odotusteni! Tein kiinteistökauppoja ensimmäistä kertaa eläessäni, joten olin ihan keltanokka. Oli monta asiaa joita en meinannut ymmärtää, ja pyysin selvennystä Veijolta rautalangasta kerta toisensa jälkeen, mutta yhtäkään kertaa hän ei turhautunut, vaikka työtä hänellä oli tosi paljon. Saimme todella lämminhenkistä ja vakuuttavaa palvelua häneltä, ja voin suositella välittäjänä häntä kaikille!”

Myytäviä kohteita

Tuurentie 2

Joutsa, Joutsa omakotitalo 1942
85 m2 69 000 € 3h+tupakeittiö, wc, s, kph, kuisti

Huttulantie 42

Joutsa, Joutsa omakotitalo 1981
119,5 m2 109 000 € 5h,k,ph,s,2x wc,vh

Haavikatu 1-3

Lohikoski, Jyväskylä kerrostalo 1970
27,5 m2 86 000 € 1h,kk,p

Mesikämmen 10

Halssilanrinne, Jyväskylä rivitalo 1984
85 m2 138 000 € 4h+k+s, yhtiöjärjestyksessä 3h+k+s

Riihikuja 6

Toivakka, Toivakka rivitalo 1981
53 m2 34 000 € 2h, k, s