Veijo Virtanen

kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, partner
JYVäSKYLä
050 564 5100 | veijo.virtanen@bo.fiVeijolla on yksi työrupeama rahoitusalalla takana, josta on kertynyt paljon tietoa ja taitoa jaettavaksi myös työkavereille ja asiakkaille elämän eri käänteisiin. Viimeiset kaksi vuotta hän on ollut päällikkönä tiimissä, jossa on hoidettu pääsääntöisesti asuntokauppoja. Erinomainen palaute positiivisesta asenteesta ja ihmisläheisestä toiminnasta antoivat tarmoa ja vahvistivat jatkaa työuraa kiinteistönvälittäjänä. 

Visualistina ja suunnittelijana on kokemusta neljän oman kohteen saattamisesta uuteen loistoon. Nykyinen koti on remontoitu Joutsan ensimmäisestä kesäasunnosta vuodelta 1937 ja se sijaitsee upeassa järvimaisemassa. Puutarhan hoito on Veijolle tärkein vapaa-ajan harrastus. Hän jos kuka pystyy heittämään ideoita kodin remonttiin ja puutarhan hoitoon luontevasti ja ennakkoluulottomasti.
”Välittäjä Veijo on erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen – ei ehkä tule toista samanlaista kohdattua. Mahtavaa!”

– Jan Nieminen

”Minulle suositeltiin Veijoa, ja mikä parasta, hän on paikkakuntalainen (myin loma-asunnon). Veijolla oli tietysti paikallistuntemus erinomainen, ja luonteeltaan hän on välitön. Hän käytti aktiivisesti sosiaalista mediaa markkinointiin. Pidin hänen tyylistänsä hoitaa asioita. Eli jos joku kysyy, niin tulen kyllä suosittelemaan häntä.”

”Välittäjän osaaminen ja tietotaito laadukasta sekä ihmisläheistä. Myös paikallistuntemuksesta iso plussa. Vuosien varrella useita kohteita ostaneena voin sanoa, että paras kohtaamani välittäjä. Kiitokset Veijolle!”

”Kaikki sujui yli odotusteni! Tein kiinteistökauppoja ensimmäistä kertaa eläessäni, joten olin ihan keltanokka. Oli monta asiaa joita en meinannut ymmärtää, ja pyysin selvennystä Veijolta rautalangasta kerta toisensa jälkeen, mutta yhtäkään kertaa hän ei turhautunut, vaikka työtä hänellä oli tosi paljon. Saimme todella lämminhenkistä ja vakuuttavaa palvelua häneltä, ja voin suositella välittäjänä häntä kaikille!”

”Kohde ollut aiemmin kahdella eri välittäjällä, ja nyt Veijon kautta kävi useita katsojia ja tuli onnistunut lopputulos. Veijo teki todella paljon töitä myynnin eteen!”

”Veijon tapa toimia on hauskaa, ammattitaitoista ja tyylikästä. Erinomaisesti hoidettu!”

”Olen todella tyytyväinen Veijo Virtasen nopeaan ja ammattitaitoiseen toimintaan ja myöskin hänen upeaan persoonaansa. Kaikki meni niin nopeasti ja hienosti että tuskin ehdin tajuta että kaupat todella syntyvät.”

– Anja Horhammer

”Nopea, nopeampi, Veijo Virtanen! Veijo hoiti mökkikaupan todella ammattitaitoisesti ja ripeästi. Reilussa viikossa koko prosessi alusta loppuun; ei voi kuin suositella. Teinit sanois kuus kautta viis, muuta itse tyydyn nyt tällä iällä kiittämään erinomaisesta asian hoidosta.”

– Jukka Taskinen

”Edellisestä kiinteistökaupasta erittäin huonot kokemukset (eri yritys). Tämän Veijo Virtanen hoiti loistavasti. Mahtava tyyppi!”

– Pirjo Kauhanen

”Kaikki sujui loistavasti. Välittäjä hoiti kaiken vahvalla ammattitaidolla ja piti meidät ajan tasalla alusta loppuun.”

”Välittäjämme Veijo Virtanen oli miellyttävä ja auttoi sekä tuki meitä kohteeseen tutustumisesta aina kaupankäynnin loppuun asti. Positiivinen kokemus!”

– Teppo Luumi

”Pidin Veijon tyylistä myydä asuntoa. Hänellä oli selvästi halu päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Ei ollut liian tyrkyttävä. Otti yhteyttä kysyäkseen onko ajatus oston suhteen edennyt. Teki tämänkin hienotunteisesti niin, ettei syntynyt stressiä asian suhteen. Oli hyvin kärsivällinen ja jaksoi selvittää asioita ja vastailla kysymyksiin. Diplomaattinen. Jos en olisi aiemmin jo sopinut oman asunnon myynnistä toisen välittäjän kanssa, olisin tehnyt Veijon kanssa sopimuksen.”

Myytäviä kohteita

Kaakonsiipi 5

Sulku, Jyväskylä kerrostalo 1981
61 m2 58 000 € 2h,k,

Tiilitehtaantie 60

Palokka, Mannisenmäki, Jyväskylä kerrostalo 2017
52 m2 146 000 € 3h,k,kph,lasitettu parveke

Laurinpolku 2

Ylistönmäki, Jyväskylä luhtitalo 1999
42,5 m2 98 000 € Tupakeittiö, 1mh,kph,s

Riuttatie 29

Joutsa, Joutsa omakotitalo 1992
145 m2 274 000 € Oh,2mh,k,2wc,takkah,s,ph,askartelutila,varasto, autot.kellari,2vh


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Palokka, Mannisenmäki, Jyväskylä

kerrostalo 52 m2
MYYTY

Vaajakoski, Jyväskylä

paritalo 109 m2
MYYTY

Joutsa, Joutsa

mökki tai huvila 32 m2
MYYTY

Joutsa, Joutsa

omakotitalo 85 m2
MYYTY

Pyhäjärvi, Saarijärvi

mökki tai huvila 44 m2
MYYTY

Joutsa, Joutsa

kerrostalo 116 m2
MYYTY

Saarenkylä, Muurame

mökki tai huvila 98 m2
MYYTY

Ainolanranta, Jyväskylä

kerrostalo 100,5 m2
MYYTY

Joussaari, Joutsa

mökki tai huvila 29,6 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.